Indhold

Automatisering af manuelle processer

RPA

Kommunerne arbejder på flere fronter med automatisering. Et af grebene er arbejdet med Robotic Process Automation (RPA). Siden her samler KLs aktuelle initiativer og leverancer.

Netværk for RPA og automatisering

KL opstarter medio april 2018 et netværk for medarbejdere, der er involveret i RPA og automatisering af manuelle arbejdsgange. Netværket vil blive afholdt i Odense, Horsens og København.

Læs mere om netværket her

Nyheder om automatisering af manuelle processer

  • Yderligere potentialer for automatisering gennem RPA analyseres

    KL, Digitaliseringsstyrelsen og Finansministeriet har valgt at analysere potentialet for at automatisere udvalgte manuelle processer i kommuner ved brug af Robotic Process Automation (RPA). Konsulentvirksomheden Devoteam er valgt til opgaven.

  • Automatiseringsprojekt godt fra start

    Efter opstartsmødet i SEP-projektet om automatisering af manuelle processer indhentes der nu tilbud fra konsulenter med henblik på kortlægning af processer og udvikling af redskaber.

  • Robotterne kommer – fremtiden er landet

    Der kan både være økonomiske og kvalitetsmæssige gevinster at hente ved at overlade ensformige og rutineprægede opgaver til en digital kollega. Flere kommuner er i gang, og et fælleskommunalt initiativ skal sætte skub i udviklingen.

Annonce
Annonce

Annonce