Indhold

Nyheder

 • 28.10.16

  Grunddataprogrammet replanlægges

  Grunddataprogrammet bliver forsinket med 1 år og forventes afsluttet i medio 2018.

 • 26.10.16

  Fælleskommunalt samarbejde om sikkerhed er nøglen til succes

  Et af de digitale fundamenter i den Fælleskommunale digitale handleplan - Sikkerhedsprogrammet - om øget sikkerhed og implementering af EU’s Databeskyttelsesforordning er for alvor gået i gang

 • Fælleskommunalt netværk styrker rammearkitekturen 24.10.16

  Fælleskommunalt netværk styrker rammearkitekturen

  Det kommunale Danmark har med Kommunernes It-arkitekturnetværk fået et nyt sted at mødes. Netværket er nu kommet godt på vej i fire regionale netværksgrupper, efter at første møderunde i henholdsvis Aabenraa, Ikast, Køge og Frederikssund blev afholdt i september 2016. Det giver anledning til at gøre kort status og kigge frem mod næste møderunde, som begynder allerede i november – og at se videre frem mod 2017.

Kommende arrangementer

Kommunale eksempler

 • 31.08.15

  Bliv frivillig, også selvom du får en ydelse fra det offentlige.

  Københavns Kommune er blevet opmærkesomme på at der er mange, som tror at man ikke må være frivillig når man modtager en ydelse fra det offentlige, fx kontanthjælp, dagpenge og førtidspension. Den myte arbejder Københavns Kommune på at aflive.

 • Den nye Borger App 23.06.15

  Den nye Borger App

  Projekt BorgerApp skal hjælpe med de digitale muligheder og bliver nu gennemført i fem kommuner i Danmark. Her har man uddannet frivillige digitale ambassadører til at hjælpe andre borgere med BorgerApp'en.

Annonce
Annonce

Annonce