Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

27.08.12 13:16

Det nye borgerservice i kommunerne

Kommunerne står overfor at borgerservice ændrer sig med overførslen af de fem sagsområder til Udbetaling Danmark

Igennem det seneste halvandet år har kommunerne forberedt overførslen af opgaver og medarbejdere til Udbetaling Danmark, og nu er det lige før at det sker. Kommunerne har investeret mange ressourcer i at sikre en god overgang til Udbetaling Danmark og gennemført organisationstilpasninger, samt forberedt ny opgaveløsning i kommunen, således at opgavesplittet mellem kommunerne og Udbetaling Danmark kan lykkes fra dag ét. Det bliver spændende at følge overgangen af familieydelsesområdet pr. 1. oktober 2012 og der vil formentlig være gode erfaringer at høste og dele med andre kommuner.

KL vil derfor gerne opfordre kommunerne til at bidrage med erfaringer, spørgsmål og overvejelser både op til overførslen af familieydelsesområdet og efter den 1. oktober 2012. Det kan ske på følgende måder:

  • I kan deltage på KL’s dialogmøder (afholdes fire forskellige steder i landet i uge 44 og 45) – se mere og tilmeld jer her 
  • Send en mail til Charlotte Munsgaard cmu@kl.dk eller Trine Groth tra@kl.dk med dit spørgsmål eller opmærksomhedspunkt.

Vi indsamler spørgsmål og erfaringer til en FAQ, som vi formidler på denne side

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes