Indhold

03.05.17 14:55

Kommunikationskonsulent til Væksthus for Ledelse

Kommunikationskonsulent til Væksthus for Ledelse
Du er god til både teknik og ord, da du skal udvikle vores site, så det bliver ved med at være Danmarks største site om offentlig ledelse.

Som kommunikationskonsulent i Væksthus for Ledelse får du ansvaret for at være driv­kraft og inspirator i udviklingen af Lederweb.dk – både i forhold til indhold og form. Du skal sikre, at siden er velfungerende, overskuelig og inspirerende for brugerne. Derudover skal du være tovholder på kontakten med vores eksterne leverandører til Le­derweb og analysere brugernes adfærd.

Du skal beherske det journalistiske håndværk og skrive så både skolelederen, klinikche­fen og kommunaldirektøren føler sig inspireret og finder hjælp til at blive endnu dygti­gere ledere.

Vi opruster løbende på de sociale medier og anden digital kommunikation, og her skal du spille en rolle. Du skal løse dine opgaver i et tæt samspil med resten af se­kretariatet for Væksthus for Ledelse.

Vi lægger vægt på, at du

  • har erfaring og kendskab til CMS-systemer, usability, SEO, Google Analytics og kan omsætte det til bedre løsninger på vores site
  • brænder for at sammensætte nyhedsbreve, der bliver læst
  • har en skarp modtagerorienteret pen og kan både skrive og redigere artikler
  • kan bruge de sociale medier professionelt som en aktiv del af kommunikationen med vores brugere
  • er initiativrig, målrettet og arbejder selvstændigt
  • kan samarbejde med forskellige faggrupper og begå dig i en politisk styret organisation
  • trives med en til tider hektisk arbejdsdag og kan bevare overblik og godt humør – også når det virkelig brænder på
  • har en relevant lang videregående uddannelse

Hvem er vi?

Væksthus for Ledelse er et samarbejde mellem KL, Danske Regioner og Forhandlings­fællesskabet. Parterne vil igennem fælles udviklingsprojekter i Væksthus for Ledelse bi­drage til et målrettet og systematisk arbejde mod stadig bedre ledelse i kommuner og regioner.

Vi bringer hver uge viden om ledelse ud til de 27.000 ledere i kommuner og regioner, som modtager vores nyhedsbrev, og de over 80.000, som hver måned besøger vores hjemmeside.  

Du bliver en del af et lille dynamisk sekretariat, der lægger vægt på at have det sjovt, selvom vi har travlt. Vi tilbyder et interessant og alsidigt job i et politisk miljø med mange kontaktfla­der.

Løn og ansættelse

Ansøgningsfristen er mandag den 29. maj 2017.

Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 7. og fredag den 9. og igen den torsdag den 15. juni 2017. Vi anvender test i forbindelse med anden samtalerunde.

Arbejdssted KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S.
Tiltrædelse tirsdag den 1. eller fredag den 15. august 2017.

Du er velkommen til at kontakte Stine Hinge, leder af sekretariatet, på mobil 2889 3782 eller mail shc@lederweb.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Klik her for at søge stillingen.