Indhold

14.03.18 09:46

10-års jubilæum for Digitaliseringsmessen

10-års jubilæum for Digitaliseringsmessen
Nu er der åbnet for tilmelding til Digitaliseringsmessen den 27. september 2018 i Odense!

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering, og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet.

Vi garanterer en dag fyldt med indlæg på de mange scener samt optimale muligheder for at netværke og vidensdele.

På Digitaliseringsmessen18 kan du opleve hvordan Deleøkonomi, Robotter, IOT, Smart Cityløsninger, Kunstig Intelligens, VR/AR og mange flere teknologier kan bidrage til velfærdsudvikling i kommunerne.

Tilmeld dig til 10 års jubilæet for Digitaliseringsmessen her og få inspiration til hvordan din kommune kan igangsætte kommunalpolitiske drøftelser af perspektiver, muligheder og udfordringer ved at bruge ny teknologi i nye velfærdsløsninger.

Prisen for at deltage er 900 kr. ex. moms, og der er fuld messeforplejning inkluderet i prisen - morgenmad, frokost, kaffe ad libitum, eftermiddagskage samt afsluttende buffet. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

Er du leverandør og ønsker du at deltage på messen, kan du lige nu tilmelde dig som udstiller på Digitaliseringsmessen. Der er begrænset plads til udstillere og pladsen tildeles efter først-til-mølle princippet. Tilmeld dig via bookingmodul for leverandører 

 

Du kan løbende læse mere om dette års messe på www.digitaliseringsmessen.dk

Se også

Annonce

Annonce

Annonce