Indhold

13.06.17 09:01

Din velfærd – dit valg

Din velfærd – dit valg

Se hele programmet for KL's telt på Folkemødet på www.kl.dk/folkemode Foto: KL

KL’s telt på Folkemødet sætter i år fokus på kommunalvalget 21. november. I teltet har du bl.a. mulighed for at høre en række spændende debatter om emner, der har betydning for din velfærd, du kan optage en video på 30 sekunder om, hvorfor du stemmer, og du kan være med i konkurrencen om at vinde din egen valgplakat.

’Din velfærd – dit valg’ er den gennemgående titel på KL’s aktiviteter på Folkemødet 2017. Og i KL’s telt vil der i høj grad være fokus på kommunalvalget den 21. november 2017.

Vi inviterer bl.a. ungdommen til at komme med sine ønsker til fremtidens kommuner, vi diskuterer, om kommunalreformen var en succes eller en fiasko, og om demokratiet er i krise. Derudover kan du få svar på, om du er klogere end din borgmester, du kan møde kommunalpolitikerne, gætte en kommune i vores quiz Tour de Danmark eller quizze med, når vi ser på de kommunale kerneopgaver og spørger: ’sker det virkelig?’.

”2017 er et år, der står i kommunernes tegn. Det er valgår og 10 år siden, at kommunalreformen trådte i kraft. Alt det sætter vi fokus på i KL’s telt på Folkemødet med seriøse debatter og mere underholdende quizzer. Vi glæder os til at se på mange som muligt i KL’s telt F2,” siger KL’s formand Martin Damm.

En bred vifte af debatter

At kommunernes kerneopgaver spænder vidt, ses også på programmet i KL’s telt. Her byder vi bl.a. på debatter om disruption, ledelse, udsatte børn, samarbejdet med almen praksis, turisme og business regions’ betydning for national vækst og udvikling.

Er du kommunalpolitiker, er du naturligvis meget velkommen til at komme forbi KL’s telt på alle tidspunkter – men vi håber især at se dig lørdag d. 17. juni fra 11.30-14.00, hvor alle Folkemødets deltagere inviteres til at komme forbi til en snak med kommunalpolitikerne.

Dreambox og selfieplakat

I KL’s telt har vi også lånt Silkeborg Kommunes Dreambox, hvor du har mulighed for at optage en video på 30 sekunder, hvor du fx fortæller om dine drømme og visioner for din kommune eller fortæller, hvorfor du stemmer til valget den 21. november.

Man har ligeledes mulighed for at vinde sin helt egen valgplakat. Ved KL’s telt kan man nemlig få taget en selfie i en valgplakatramme og dermed deltage i konkurrence om at få trykt valgplakaten.

Se hele KL’s program for Folkemødet her: www.kl.dk/folkemode

Følg med på Twitter @kommunerne, www.facebook.com/kommunerne og LinkedIn

Vis, at du stemmer den 21. november ved at deltage i begivenheden Kommunal- og regionsvalget 2017 på Facebook.