Indhold

24.08.17 11:08

Kulturmødet er et livsbekræftende forum

Kulturmødet er et livsbekræftende forum

Kultur- og fritidsområdet er mangfoldigt, og kommunerne er hovedaktører på området som rammesætter for, ejer af og udviklingsmotor i danskernes kultur- og fritidsliv. Foto: Pressefoto Kulturmødet Mors

KL glæder sig til at høre kulturlivets synspunkter og markere den kommunale tilgang til kultur- og fritidsområdet, når Kulturmødet på Mors løber af stablen.

Teaterforestillingen, der giver nye perspektiver på livet. Biblioteket, der giver os et frirum og adgang til alverdens viden og kultur. Børn, der drøner hen over græsset med sved på panden. Og byen, der summer af liv til årets store event.

Kultur- og fritidsområdet er mangfoldigt, og kommunerne er hovedaktører på området som rammesætter for, ejer af og udviklingsmotor i danskernes kultur- og fritidsliv.

Den 24.-25. august står Morsø Kommune og Region Nordjylland endnu engang bag Kulturmødet på Mors, hvor mange tusinde kultur-kendere og kultur-nysgerrige mødes i Nykøbing Mors 24.-26. august 2017.

Vigtigt og livsbekræftende forum

Mette Nielsen, byrådsmedlem i Viborg Kommune og medlem af KL’s Børne- og Kulturudvalg, repræsenterer KL i 2 debatter på Kulturmødet – om teaterpolitik og musikskoler.

Kommunerne står for over halvdelen af de midler, der samlet set anvendes på kultur- og fritidsområdet, og Mette Nielsen glæder sig derfor til at høre kulturlivets synspunkter og markere den kommunale tilgang til områderne.

”Kulturmødet på Mors er et vigtigt og livsbekræftende forum for politisk debat med og om kulturlivet. Jeg glæder mig til en teaterpolitisk debat om, hvordan vi sikrer, at det professionelle teater kommer ud til alle egne af landet og har en ambition om både at nå de vante såvel som uvante teatergængere,” siger Mette Nielsen og fortsætter:

”Når vi debatterer musikskolerne, er det vigtigt for os, at alle børn og unge har mulighed for at møde kunst og kultur både i skolen og i fritiden. Derfor er det også vigtigt at se på, hvordan musikskolen kan blive mere tilgængelig."

Yderligere materiale

Annonce

Annonce

Annonce