Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

KL's konsulentvirksomhed

KL's Konsulentvirksomhed (KLK) leverer en lang række af ydelser til landets kommuner. Ydelserne er prmært koncentreret indenfor områderne rekruttering, ledelse, organisation, styring og økonomi. Ydelserne er baseret på hele KL's omfattende viden og erfaring fra det løbende samarbejde med kommunerne og varetagelsen af kommunernes interesser.

Nyheder

 • Kom med til KLK's Innovationsnetværk 2015

  De seneste seks år har KLK’s Innovationsnetværk drøftet mange erfaringer, testet konkrete metoder og vendt innovationsudfordringer på hovedet.

 • KL's Ledertræf 2015

  Husk KL's Ledertræf 2015 d. 23. september på Comwell i Kolding.

 • Når projektledelse og samskabelse går hånd i hånd

  At projektere er det latinske ord for at planlægge, og traditionelt handler projektledelse om midlertidigt at påtage sig ansvaret, rollen og opgaven med at planlægge, organisere og styre en afsat mængde ressourcer frem mod et fastlagt mål og formål.

 • KL's Konsulentvirksomhed sætter fokus på projektledelse

  KL's Konsulentvirksomhed, KLK, arrangerer for 5. år i træk konferencer med nyt om projektledelse. Projektlederkonferencen afholdes henholdsvis d. 8 juni, i KL-huset i København eller tirsdag d. 9 juni på Hotel Comwell i Kolding.

 • For lange og tunge dagsordener?

  Få inspiration og værktøjer, som kan forbedre kommunens politiske dagsordener. KL udbyder kursus i bedre sagsfremstillinger.

 • For lange og tunge dagsordener?

  Få inspiration og værktøjer, som kan forbedre kommunens politiske dagsordener. KL udbyder kursus i bedre sagsfremstillinger.

 • KL's Konsulentvirksomhed sætter fokus på projektledelse

  KL's Konsulentvirksomhed, KLK, arrangerer for 4. år i træk konferencer med nyt om projektledelse. Der afholdes to projektlederkonferencer henholdsvis d. 8. oktober 2014 i KL-huset i København og d. 9. oktober 2014 på Hotel Comwell i Kolding.

 • Vær med i KLK's Innovationsnetværk

  KLK’s Innovationsnetværk fortsætter med tre netværksmøder i 2014 - to heldagsmøder og et 12-12 seminar. Første netværksmøde afholdes d. 28. april i Malmö, og tilmelding er åben nu.

 • Den kommunale model for bruger- og medarbejderdreven innovation - version 2.0

  KLK har gennem de sidste fire år opnået mange spændende erfaringer i arbejdet med Den kommunale model for bruger- og medarbejderdreven Innovation i praksis. Mange har taget del i arbejdet: direktører, chefer, ledere, konsulenter, medarbejdere, borgere, brugere, pårørende, virksomheder, frivillige organisationer, forskningsinstitutioner m.m.

 • Faglighed og styring i specialundervisningen i Høje-Taastrup Kommune

  Høje-Taastrup Kommune vil øge inklusionen på børneområdet fra 0–18 år. Derfor bad man KL’s Konsulentvirksomhed (KLK) om at undersøge, hvordan faglige tiltag, organisatoriske snitflader og økonomistyring i samspil kan bidrage til at sikre øget inklusion
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes