Indhold

11.01.18 10:40

Temadag om strategisk kommunikation for topledere

Temadag om strategisk kommunikation for topledere

Du kan bl.a. møde Jesper Højberg Christensen, stifter af kommunikationsbureauet Advice, samt digital ekspert Benjamin Rud Elberth på KL's temadag om strategisk kommunikation for topledere.

Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser. Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for kommunale topledere d. 30. april, og bliv klogere på, hvordan kommunikation kan understøtte dig og din kommune i at nå jeres mål.

I en tid, hvor krav om effektivitet, innovation, samskabelse og lynhurtig, digital dialog med borgerne er store, er kommunikation en vigtig del af ledelsesopgaven for en kommunal topleder. Det kræver for eksempel en kommunikationsindsats, hvis medarbejderne skal give kommunens nye strategier liv, hvis der skal være en lige linje fra brand og tanker om kerneopgaven til borgerkommunikationen, og hvis kommunen skal lykkes med brugen af sociale medier.

Med udgangspunkt i Jocelyn Bourgons model om ny syntese, der har fire fokusområder: compliance, performance, emergence og resilience, sætter vi fokus på kommunikation i et topledelsesperspektiv med en temadag om strategisk kommunikation for topledere. For hvis du skal lykkes med ny syntese, er god kommunikation et must.

Den kommunikerende leder anno 2018

Som deltager får du bl.a. mulighed for at blive klogere på, hvordan den kommunikerende leder anno 2018 ser ud, hvordan du skal forholde dig til de nye sociale kommunikationskanaler, og hvordan kommunaldirektører i to kommuner bruger kommunikation som et strategisk redskab i deres arbejde.

Tilmeld dig temadagen på tilmeld.kl.dk/topleder, og få en dag, hvor du bliver udfordret, inspireret og gjort klogere på både din egen og din kommunes kommunikation. Du kan bl.a. møde Jesper Højberg Christensen, stifter af kommunikationsbureauet Advice, kommunaldirektørerne Kenneth Kristensen og Christian Roslev fra henholdsvis Dragør og Aalborg Kommuner samt digital ekspert Benjamin Rud Elberth.

Temadagen er for kommunale topledere og finder sted den 30. april 2018 på Odeon i Odense.

Se programmet og tilmeld dig her: