Indhold

01.03.12 14:01

Foredrag og workshops

Kommunikation, som gør en forskel: KL’s kommunikationsrådgivere bidrager gerne til direktionsmødet, chefseminaret eller kontormødet med foredrag og workshops - alt efter behov.

Du kan blandt andet høre om:

Håndtering af mediekriser - erfaringer fra den kommunale virkelighed

KL's Kommunikationsrådgivere har siden 2010 stået klar til at rykke ud, når en kommune pludselig rammes af en svær mediekrise. Hør deres erfaringer – ikke mindst med de vanskelige børnesager – og få gode råd til, hvordan kommunerne kommunikerer korrekt og troværdigt, selv når det ydre pres er størst.

Sæt dagsordenen: Sådan får du et godt samarbejde med journalisterne

Et professionelt samarbejde med medierne er afgørende forudsætning for, at kommunen kan sætte sin egen dagsorden. Men hvordan skaber man sådan et samarbejde? Hvad er spillereglerne og hvordan tænker journalister? Vi ser nærmere på, hvordan man kan bygge en stærk og interessant historie, og på hvordan man kan undgå at blive spændt for den forkerte vogn, når journalisten selv ringer og beder om et interview.

Se også


For mere information kontakt:

Chefkonsulent Martin Jensen, mje@kl.dk, 3370 3535

Om KL Kommunikation

KL Kommunikation yder kommunikationsbistand på konsulentbasis til de danske kommuner. Rådgivningen er forankret i KL’s unikke kendskab til kommunernes opgaver, udfordringer og aktuelle virkelighed. Ydelserne omfatter blandt andet digitalisering, ledertræning, forandringskommunikation, borgerdialog og krisehåndtering. Læs mere på http://www.kl.dk/Konsulent/Kommunikation/