Indhold

28.11.17 08:00

Bliv en del af netværk for kommunale kommunikatører

Har du lyst til at mødes med og sparre med kommunikationskolleger fra hele landet? Så er KL's netværk for kommunale kommunikatører noget for dig. Der er rabat til tidligere medlemmer samt deltagere på K-Døgn17.

For at styrke og kvalificere kommunikationsindsatsen i kommunerne faciliterer KL i 2018 to netværk for kommunikatører. Et på Sjælland og et i Jylland.

Netværkene er en unik mulighed for dig som kommunikatør for at mødes med og sparre med kolleger fra hele landet. Samtidig er de et forum, hvor du kan få inspiration med hjem fra de forskellige oplægsholdere, der deltager på møderne.

Sociale medier, krisekommunikation og video

Hvert netværk mødes tre gange om året, og indholdet tilpasses fra gang til gang, så det så vidt muligt rammer deltagernes aktuelle og konkrete behov.

Tidligere har netværkene beskæftiget sig med sociale medier, krisekommunikation, video og bosætningskampagner. Vi inviterer ofte eksterne eksperter ind for at holde oplæg, men netværkenes styrke er i høj grad muligheden for at dele ud af egne erfaringer og sparre med hinanden, hvilket vi også gør plads til i programmet. 

Alle møder faciliteres af en konsulent fra KL's Kommunikationsafdeling, som planlægger møderne, driver dialogen og sikrer det faglige udbytte i samspil med deltagerne. Mellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i en lukket gruppe på Dialogportalen.

Du kan tilmelde dig samt læse meget mere om de to netværk her. Der er rabat til alle, som deltog på K-Døgn17 eller som deltog i netværket i 2017. Tilmeldingsfristen er d. 12. januar 2018. 

Annonce

Annonce

Annonce