Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

16.03.12 10:10

Har du styr på DIN sundhed?

Har du styr på DIN sundhed?
Morgenen på Kommunalpolitisk Topmøde bød på et møde med energibundet Chris MacDonald under overskriften ”Har du styr på din sundhed”.

Et stort samtaleemne på Kommunalpolitisk Topmøde har været sundhed. Men sundhed handler om mere end motion og broccoli, fortalte foredragsholder Chris MacDonald.

Se også

”Alle ved, hvor mange minutter, man skal motionere, hvor meget frugt man skal spise, og hvor mange gange om ugen man skal spise fisk. Vi kan sagtens hjernevaske mennesker, men vi er nødt til at inspirere dem,” sagde Chris MacDonald. 

Husk biologien
Med masser af tegninger af sure og glade ansigter, drøvtyggende køer og diverse opråb, tog Chris MacDonald topmødets deltagere med på en tur ud i biologien og psykologiens verden og deres betydning for vores sundhed.

”I kommunerne skal I både tage jer af dem, der er overlykelige og dem, der er lige til at lukke op og skide i.  Når vi laver sundhedsudspil, skal vi derfor huske, at der skal være mange indgange, der kan få alle mennesker med,” sagde Chris MacDonald.

Se også

”Alle mennesker har brug for positiv interaktion for at have en god sundhed– også selvom man dyrker motion og spiser broccoli. Og der skal mindst tre positive interaktioner til for at opveje én negativ. Så kig væk, hvis du ser en i toget, der ser sur ud. Eller prøv at få ham til at smile.”

Ingen hygge i broccoli
Samtidig pointerede Chris MacDonald vigtigheden af ikke at bruge for meget tankekraft på brok, negative tanker og bekymringer.

”Pas på jer selv og vær opmærksom på jeres tanker, for de påvirker jeres liv,” fortalte han.

Se også

Sidst men ikke mindst skal man huske på ikke altid at tro, at dem der lever sundest, lever det bedste liv.

”Kage er sjovt og hyggeligt. Lige gyldigt hvad man gør med broccoli, så bliver det aldrig hyggeligt,” sluttede Chris MacDonald.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes