Indhold

TEKNIK & MILJØ '17 - En verden udenfor

TEKNIK & MILJØ '17 er KL’s politiske konference for kommunalpolitikere og beslutningstagere på teknik- og miljøområdet i landets kommuner

Konferencen afholdes den 25.-26. april 2017 i Forum Horsens.

En verden udenfor
I teknik og miljø i kommunerne arbejder vi udenfor. Bogstaveligt talt – i al slag vejr. I overført betydning - i den virkelige verden. Dagligt er vi i kontakt med borgere, virksomheder og de fysiske omgivelser. Det ligger i vores DNA. De resultater skabes i samarbejde med andre. Vi vil gerne se vores egen verden, som andre ser den. For når vi gør det, skaber vi endnu bedre resultater – sammen. Sådan arbejder vi. Måske mere end andre i offentligt eller privat regi.

Siden kommunevalget i 2013 har kommunernes teknik og miljø gjort en stor og synlig forskel. Bedre byomdannelse. Robuste beredskaber. Cool klimatilpasning. Hurtigere sagsbehandling. Højere genanvendelse. Naturlige vådområder. Og meget mere. Kommunerne er på stadig jagt efter de gode løsninger.

På dette års konference vil vi i særlig grad udfordre os selv. Os i den kommunale verden. Os i teknik- og miljø. Fordi vi kan og vil gøre os selv - og verden udenfor - endnu bedre. Derfor bliver der tid til det, vi alle sætter pris på. Engagement, det gode argument, højt til loftet og nye løsninger. For i vores verden er vi fælles om at ville gøre en forskel. Ude i den virkelige verden – og sammen med dem udenfor vores verden.

- Jørn Pedersen, formand for KL's Teknik- og Miljøudvalg

Oplev blandt andet:
Connie Hedegaard, formand for Concito, Mogens Lykketoft, folketingsmedlem og fhv. formand for FN, Morten Albæk, direktør i Voluntas, Bettina Post, borgerrådgiver, Hans Engell, politisk kommentator, Ulrik Kjær, valgforsker og Mette Frobenius, komiker.

Vil du købe stand?
Hvis man er interesseret i en stand på  TEKNIK & MILJØ '17, kan du kontakte Michael List, fra DG media, der står for standesalget til TEKNIK & MILJØ ´17. Telefon 3370 7645 eller e-mail: michael.j@dgmedia.dk.

Annonce
Annonce

Annonce