Indhold

TEKNIK & MILJØ '17 - En verden udenfor

TEKNIK & MILJØ '17 er KL’s politiske konference for kommunalpolitikere og beslutningstagere på teknik- og miljøområdet i landets kommuner. Konferencen er afholdt - find alle præsentationer her på siden.

En verden udenfor
Årets tema var "En verden udenfor". I teknik og miljø i kommunerne arbejder vi udenfor. Bogstaveligt talt – i al slag vejr. I overført betydning - i den virkelige verden. Dagligt er vi i kontakt med borgere, virksomheder og de fysiske omgivelser. Det ligger i vores DNA. De resultater skabes i samarbejde med andre. Vi vil gerne se vores egen verden, som andre ser den. For når vi gør det, skaber vi endnu bedre resultater – sammen. Sådan arbejder vi. Måske mere end andre i offentligt eller privat regi.

Konferencen blev afholdt den 25-26 april i Forum Horsens.

TEKNIK & MILJØ '18 afholdes 12-13 april i Aarhus på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Alle oplæg fra plenum, strategiske møder og temamøder er nu tilgængelige via de respektive links nedenfor. 

 

Oplæg fra Plenum TM '17

Nyheder

  • Det kommunale beredskab bør styrkes i et forsvarsforlig

    Det kommunale beredskab bør styrkes i et forsvarsforlig

    "Ved katastrofer som oversvømmelser og terrorangreb er hurtig hjælp altafgørende, og enhver hændelse starter og slutter i en kommune. Derfor er det afgørende, at det kommunale beredskab styrkes."

  • Kommuner kan få tilskud til nye klimaprojekter

    Kommuner kan få tilskud til nye klimaprojekter

    Miljø- og fødevareministeren har afsat 10 millioner kroner i støtte til kommunale projekter med nye vådområder, som opfylder flere mål på samme tid. Det er en gentagelse af en lignende støtteordning, som blev igangsat sidste år, og hvor de foreløbige resultater er meget lovende.

Annonce
Annonce

Annonce