Indhold

Fælles servicemål

Regeringen og KL har i december 2015 indgået aftale om fælles servicemål. Aftalen sætter konkrete mål for kommunernes sagsbehandlingstid på miljøgodkendelser, byggesager, og husdyrgodkendelser.  

KL har ansvaret for at udmønte aftalen, og på denne side kan du finde KL's statistik over kommunernes sagsbehandlingstider, information om servicemålsaftalen og læse seneste nyt om aktiviteter, der skal understøtte kommunernes arbejde med at styrke serviceoplevelsen og nedbringe sagsbehandlingstider. Artikler, links og oplæg findes på siden her.

Servicemålsaftalens evaluering

En ny evaluering af kommunernes husdyr-, bygge- og miljøsagsbehandlingstider viser, at kommunerne er på rette vej med at styrke erhvervsvenligheden.

God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

  • Kommunernes sagsbehandling overholder fastsatte mål

    Kommunernes sagsbehandling overholder fastsatte mål

    Nye tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne fortsat lever op til de aftalte servicemål. Kommunerne prioriterer den lokale erhvervsvenlighed, lyder det fra KL.

  • Kommuner har styrket erhvervsindsatsen

    Kommuner har styrket erhvervsindsatsen

    De første tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne lever op til de servicemål, som blev aftalt mellem KL og regeringen i december 2015.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål opdateres løbende. Senest opdateret 16. december 2016. Notat om ansøgningstyper opdateret 23. februar 2017.

AFTALE OM SERVICEMÅL

Annonce
Annonce

Annonce