Indhold

Fælles servicemål

Regeringen og KL har med servicemålsaftalen sat konkrete mål for sagsbehandlingstiden på miljøgodkendelser, byggesager, og husdyrgodkendelser.  

KL vil igangsætte og udvikle aktiviteter, som skal understøtte arbejdet med at nedbringe sagsbehandlingstiderne. Det store fokus på kommunernes sagsbehandling kræver internt ledelsesmæssig kurs, koordination og engagement, og videndeling mellem kommunerne spiller en stor rolle i at få styrket indsatsen og dokumenteret at den virker.

På denne side findes information om aftalen, kommende aktiviteter samt andet seneste nyt.

Artikler, links og oplæg findes på siden her.

Kommende understøttende aktiviteter på servicemålsaftalen

Som en del af udmøntningen af servicemålsaftalen igangsætter KL en række aktiviteter, som skal understøtte reduktionen af sagsbehandlingstiderne i kommunerne.

I uge 12 og 13 foregår anden runde af seminarer, og det afholdes 5 steder i landet. For tilmelding og yderligere information, se boksen til højre.

God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

  • God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

    God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

    I debatten om kommunernes betydning for væksten, er kommunernes sagsbehandlingstider og service ofte fremhævet som en væsentlig parameter for, at virksomhederne og landbruget kan lykkes med at skabe vækst og arbejdspladser. En ny KL publikation præsenterer en række kommunale eksempler på, hvordan kommunerne løser opgaven.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål opdateres løbende. Senest opdateret 16. december 2016. Notat om ansøgningstyper opdateret 23. februar 2017.

AFTALE OM SERVICEMÅL

Annonce
Annonce

Annonce