Indhold

Fælles servicemål

Regeringen og KL har med servicemålsaftalen sat konkrete mål for sagsbehandlingstiden på miljøgodkendelser, byggesager, og husdyrgodkendelser.  

KL vil igangsætte og udvikle aktiviteter, som skal understøtte arbejdet med at nedbringe sagsbehandlingstiderne. Det store fokus på kommunernes sagsbehandling kræver internt ledelsesmæssig kurs, koordination og engagement, og videndeling mellem kommunerne spiller en stor rolle i at få styrket indsatsen og dokumenteret at den virker.

På denne side findes information om aftalen, kommende aktiviteter samt andet seneste nyt.

Artikler, links og oplæg findes på siden her.

Kommende understøttende aktiviteter på servicemålsaftalen

Som en del af udmøntningen af servicemålsaftalen igangsætter KL en række aktiviteter, som skal understøtte reduktionen af sagsbehandlingstiderne i kommunerne.

De næste tiltag bliver afholdelsen af et inspirationsseminar for ledere om arbejdsgange og gode dialoger. Seminaret forløber over 2 dage, den første blev afholdt i januar, og anden dag følger i marts/april. Det foregår 5 forskellige steder i landet. Det er muligt at deltage på næste seminardag, selvom man ikke var med på første dag. Læs mere her, hvor det også er muligt at tilmelde sig, hvis man ikke var med på første dag.

Ofte stillede spørgsmål

Dokumentet indeholder svar på henvendelser og afklaringspunkter. Opdateres løbende. Senest opdateret 16. december 2016

AFTALE OM SERVICEMÅL

Annonce
Annonce

Annonce