Indhold

Fælles servicemål

Regeringen og KL har i december 2015 indgået aftale om fælles servicemål. Aftalen sætter konkrete mål for kommunernes sagsbehandlingstid på miljøgodkendelser, byggesager, og husdyrgodkendelser.  

KL har ansvaret for at udmønte aftalen, og på denne side kan du finde KL's statistik over kommunernes sagsbehandlingstider, information om servicemålsaftalen og læse seneste nyt om aktiviteter, der skal understøtte kommunernes arbejde med at styrke serviceoplevelsen og nedbringe sagsbehandlingstider. Artikler, links og oplæg findes på siden her.

God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

  • Kommuner har styrket erhvervsindsatsen

    Kommuner har styrket erhvervsindsatsen

    De første tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne lever op til de servicemål, som blev aftalt mellem KL og regeringen i december 2015.

  • God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

    God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

    I debatten om kommunernes betydning for væksten, er kommunernes sagsbehandlingstider og service ofte fremhævet som en væsentlig parameter for, at virksomhederne og landbruget kan lykkes med at skabe vækst og arbejdspladser. En ny KL publikation præsenterer en række kommunale eksempler på, hvordan kommunerne løser opgaven.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål opdateres løbende. Senest opdateret 16. december 2016. Notat om ansøgningstyper opdateret 23. februar 2017.

AFTALE OM SERVICEMÅL

Annonce
Annonce

Annonce