Indhold

Industri og landbrug

Som kommunernes interesseorganisation arbejder KL for at skabe bevidsthed om de kommunale problemstillinger på miljøområdet. Gennem en række statslige fora bidrager KL til at synliggøre den kommunale hverdag, således at statslig miljøregulering med succes kan implementeres i kommunerne.

KL's kontor for teknik og miljø formidler den statslige regulering på miljøområdet til kommunerne via netværk, oplæg, regionale kurser og direkte i de enkelte kommuner.

Aktuelt arbejder KL med den nye servicemålsaftale om forbedret kommunal sagsbehandling af byggesager. Nye digitale systemer, som Digital Miljø Administration (DMA)  og Byg og Miljø (BM), skal give nemmere og hurtigere adgang til miljøoplysninger for virksomhed, kommune og stat. Læs mere om KL's arbejde med Servicemålsaftalen

Aktuelt

  • God erhvervsservice er en mærkesag for kommunerne

    I debatten om kommunernes betydning for væksten, er kommunernes sagsbehandlingstider og service ofte fremhævet som en væsentlig parameter for, at virksomhederne og landbruget kan lykkes med at skabe vækst og arbejdspladser. En ny KL publikation præsenterer en række kommunale eksempler på, hvordan kommunerne løser opgaven.

Arrangementer

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce