Indhold

Styring og økonomi

Læs her om styring og økonomi på sundhedsområdet, herunder sundhedsøkonomi, kommunernes organisering af sundhedsområdet og samarbejdsaftaler.

Seneste nyheder

 • 29.03.17

  Nye tiltag – nye styringsmuligheder, sundhedsområdet under forandring

  I løbet af 2017 og 2018 bliver der iværksat en række større initiativer på sundhedsområdet, som har konsekvenser for kommunerne. Deltag på infomøde og få mere viden om de nye initiativer der kommer på sundhedsområdet, og hvilke konsekvenser det får for kommunerne. På møderne vil KL gøre status for de enkelte initiativer, herunder redegøre for, hvilke konsekvenser de har fagligt, økonomisk og styringsmæssigt for kommunerne.

 • 20.01.15

  Gode muligheder i det eksisterende sundhedsvæsen

  Der foregår meget i sundhedsvæsenet, når det handler om at styrke sammenhængen. Skal det for alvor lykkes at skabe et nært sundhedsvæsen, der supplerer de nye supersygehuse, kræver det dog øvelse og en forståelse for de forskellige sektorers styrker og fordele, lød det på KL’s Sundhedskonference.

 • 20.01.15

  Hækkerup: Sundhedshuse er en del af løsningen

  Hvad er egentlig regeringens ambitioner for det nære og forebyggende? Og hvorfor nævner regeringen kun forebyggelse ti gange i sit sundhedsudspil ”Jo før, jo bedre”, mens ordet behandling står 180 gange? Det var nogle af spørgsmålene, da sundhedsministeren gæstede KL’s Sundhedskonference.

Annonce
Annonce

Annonce