Indhold

Nyheder

 • 17.11.17

  Dialog om teaterområdet

  Skal jeres aftaler på teaterområdet have et servicetjek, skal I lave helt nye aftaler eller er der andre spørgsmål omkring de mange forskellige ordninger på teaterområdet, der trænger sig på? Frederikssund Kommune har taget initiativ til en gruppe på KL's Dialogportal, hvor kommuner kan dele viden og inspiration på området.

 • 16.11.17

  Carsten Hornstrup: Kultur- og fritidsområdet kan bidrage med anderledes perspektiver

  Kommunerne står med en mere og mere kompleks velfærdsopgave, som de kun kan løse, hvis velfærdsleverandørerne udvikler et mere mangesidigt blik for udfordringer og muligheder. Det kan kultur- og fritidsområdet i høj grad bidrage til, mener Carsten Hornstrup, der indleder seminaret om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet d. 18. december med et blik udefra.

 • 09.11.17

  God ledelse kan forløse kultur- og fritidsområdets potentialer

  God ledelse er centralt, hvis kultur- og fritidsområdet i kommunerne vil realisere de potentialer, området rummer, og der er brug for en diskussion af både ledelsesudfordringer, opgaver og adfærd. Det mener Mikkel Knowles Gjelstrup, der faciliterer seminaret om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet den 18. december.

 • 01.11.17

  KL undersøger styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet

  Ny KL-undersøgelse udforsker samspillet mellem stat og kommuner, ledelse på tværs af forvaltninger og mellem forvaltninger og lokale kultur- og fritidsaktører. Resultaterne præsenteres på seminar om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet den 18. december.

Annonce
Annonce

Annonce