Indhold

Nyheder

 • 05.07.17

  Mere turisme for pengene – program for Turismetræf 17

  KL inviterer til Turismetræf 17 den 29. august i Odense. Overskriften på årets turismetræf er "Mere turisme for pengene" og programmet er nu på plads.

 • 27.06.17

  Debatindlæg: Der er brug for et fælles sprog om effekter og værdier

  Kultur- og fritidstilbud er ikke blandt de vigtigste temaer hos vælgerne til det kommende kommunalvalg. Men det er væsentligt, hvorfor vi politikere skal turde gå foran og vise borgerne, at kulturen bidrager til alles velfærd, skriver Anna Mee Allerslev i et debatindlæg.

 • 22.06.17

  Stadig ledige pladser til KL's grundkursus i folkeoplysning

  Der er stadigvæk ledige pladser, når KL til efteråret af to omgange inviterer til grundkursus i folkeoplysning. Der afholdes kursus i København den 21. og 22. august og i Kolding den 18. og 19. september. Formålet med kurset er at give deltagerne et solidt kendskab til det folkeoplysende område.

 • 08.06.17

  Turismetræf 17

  Turismetræf 17 sætter fokus på, hvordan samarbejdet på tværs af kommuner er med til at løfte turismeindsatsen og øge væksten i dansk turisme. Derudover sætter KL fokus på de digitale turismetrends, og hvad de betyder for kommunernes turismeinvesteringer. Konferencen finder sted d. 29. august 2017 i Odense.

Annonce
Annonce

Annonce