Indhold

Nyheder

 • 23.03.17

  Kultur og fritid er nøglen til god integration

  KL’s Kultur- og Fritidskonference d. 9. – 10. maj sætter fokus på de effekter og værdier, som kultur- og fritidsområdet skaber, og hvordan dette kan medvirke til at løfte nogle af de væsentlige udfordringer, vi står med i samfundet i dag – herunder integration mellem gamle og nye danskere.

 • 21.03.17

  Alle skal have mulighed for at dyrke idræt

  Manglende økonomisk overskud, for lange afstande til nærmeste idrætstilbud eller travle børnefamilier, der har svært ved at få enderne til at hænge sammen. Der kan være mange barrierer for ikke at dyrke idræt og motion, men på KL’s Kultur- og Fritidskonference fortæller Lene Høsthaab (V) om, hvordan de i Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder for, at alle skal have mulighed for at dyrke idræt og motion.

 • 15.03.17

  Sammenskrivning af lovbemærkninger til folkeoplysningsloven

  Kulturministeriet har udarbejdet en sammenskrivning af forarbejder til ændring af folkeoplysningsloven, som trådte i kraft pr. 1. januar 2017.

 • 08.03.17

  Rabih Azad-Ahmad: Velkommen til Aarhus – en by af oplevelser

  Med titlen som Europæisk Kulturhovedstad 2017 har Aarhus i år endnu mere at byde på end ellers. Når KL afholder Kultur- og Fritidskonference i byen den 9. og 10. maj, er der mulighed for at selv at gå på opdagelse blandt de mange kulturtilbud. Rådmand Rabih Azad-Ahmad giver her sine personlige tips til, hvad konferencens deltagere kan opleve, hvis de bliver lidt længere.

Annonce
Annonce

Annonce