Indhold

Center for Forebyggelse i praksis

Center for Forebyggelse i praksis understøtter kommunernes arbejde med at sikre kvalitet og vidensbasering af forebyggelsen.

Forebyggelsesindsatser

Vi formidler viden om vidensbaserede forebyggelsesindsatser og understøtter implementeringen af disse på vores temadage og ved rådgivning samt oplæg i kommunen. Se mere om vores arrangementer nedenfor under nyheder og arrangementer samt i menuen til venstre. Centerets tilbud er normalt gratis for kommunen.

Inspirationsmateriale

På hjemmesiden kan du blandt andet finde inspiration fra allerede afholdte arrangementer. Du kan abonnere på nyheder fra centeret; tilmeld dig under abonnér, øverst i højre hjørne.

Kontakt

Alle kommuner er velkomne til at kontakte os med ønsker til nye aktiviteter på områder, hvor de har brug for rådgivning, sparring, ny viden eller anden bistand i forbindelse med kvalitetssikring og vidensbasering af forebyggelsen.

Kontakt os på: forebyggelseipraksis@kl.dk.

Arrangementer

Nyheder

 • 17.04.18

  Temadag om borgerinddragelse i sundhedspolitikker

  Center for Forebyggelse i praksis afholder i juni temadage om borgerinddragelse i kommunale sundhedspolitikker og den tværgående sundhedsfremme- og forebyggelsesindsats

 • 06.03.18

  Forebyggelsesindsatsen skal op i et højere gear

  Nye tal peger på en bekymrende udvikling i danskernes sundhed og trivsel. Kommunerne har det primære ansvar for forebyggelsesopgaven, men har brug for at staten, regionerne og civilsamfundet også tager et fælles ansvar for danskernes sundhed.

 • 14.01.18

  Tid til at prioritere forebyggelse for fremtiden

  Der er behov for, at forebyggelsesindsatsen i Danmark kommer op i et endnu højere gear, lyder det fra KL i nyt forebyggelsesudspil. 6 nye pejlemærker med en række anbefalinger til kommuner og andre aktører sætter en fælles retning for arbejdet med at styrke forebyggelsen.

Annonce
Annonce

Annonce