Indhold

Dagtilbud

Her finder du nyt på dagtilbudsområdet, bl.a. publikationer, notater, gode råd samt kommunale eksempler.

Godt på vej – Dagtilbuddets betydning

KL’s udspil ”Godt på vej – Dagtilbuddets betydning” er et signal til alle ansvarlige parter i både stat og kommune om, at der er behov for en markant opmærksomhed på at udvikle kvaliteten i dagtilbud til de yngste børn.

Nyeste artikler

 • 21.04.17

  Er du som politiker klædt på til debatten om børne- og ungeområdet?

  Til de politiske møder om 0-18-årsområdet kan du blive klædt på til debatten om dagtilbud og folkeskolen i et sammenhængende 0-18-årsperspektiv. Eksperter og kommuner sætter fokus på kvalitet i dagtilbud, den digitale dagsorden og overgang til ungdomsuddannelse.

 • 18.04.17

  Partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud

  KL inviterer alle kommuner til et toårigt partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud

 • 18.04.17

  Tilmeldingen til KL’s dagtilbudskonference lukker snart

  Tilmeldingen til KL’s årlige dagtilbudskonference lukker på fredag, så hvis du skal sikre dig en plads, skal du tilmelde dig nu. Konferencen afholdes onsdag d. 17/5 i Kolding på IBC Innovationsfabrikken.

 • 07.04.17

  Kvaliteten i de danske dagtilbud skal løftes

  På de politiske møder i maj sætter KL´s Børne og Kulturudvalg fokus på det kommunalpolitiske ansvar for, at alle børn går i dagtilbud af høj kvalitet. Andreas Rasch-Christensen vil give sine bud på, hvordan en revideret læreplan, der forventes at blive en del af regeringens dagtilbudsudspil, kan blive en løftestang

 • 29.03.17

  Få pædagogernes mange kompetencer i spil i skolen

  Forvaltning og skoleledelse skal sætte mål og retning for pædagogernes arbejde og samarbejde med lærerne. Materiale fra KL og BUPL skal med gode praksiseksempler inspirere til, hvordan skoler kan lykkes med at bringe pædagogernes faglighed og kompetencer i spil i skolen.

 • 28.03.17

  Temadag om fysisk aktivitet og motorik hos børn 0-6 år

  Center for Forebyggelse i praksis inviterer til temadage om, hvordan kommunen skaber kvalitet og systematik i den sundhedsfremmende indsats for at fremme fysiske aktivitet og motorisk udvikling for børn 0-6 år.

Partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud

KL inviterer alle kommuner til et toårigt partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud. Kvalitet i dagtilbud er en klog kommunal investering – økonomisk og ikke mindst for det enkelte barn. Tidlig investering har betydning for barnets potentialer og muligheder resten af livet. I vedlagte invitation og projektbeskrivelse kan I læse mere om partnerskabets formål, tidsplan for tilmelding, organisering mv

Annonce
Annonce

Annonce