Indhold

Nyt om børn og unge

 • 23.09.16

  Se programmet til efterårets politiske møde på 0-18 års området

  KL's Børne- og Kulturudvalg inviterer i november til politisk møde om 0-18 års området for kommunale udvalg for børne- og ungeområdet samt direktører og chefer med ansvar for folkeskolen og dagtilbud. Her vil aktuelle temaer på 0-18 års området blive belyst og debatteret.

 • 22.09.16

  Kom til faglige temamøder om kvalitet i dagtilbud

  Den 2. og 3. november 2016 sætter KL fokus på kvalitet i dagtilbud. Tilmeld dig KL’s faglige temamøde, hvor der vil være mulighed for, at du kan få mere viden om og inspiration til, hvordan der kan arbejdes med at højne kvaliteten i alle dagtilbud.

 • 21.09.16

  Ny kampagne skal få flere til at vælge en erhvervsuddannelse

  Danske virksomheder efterlyser faglærte, men under hver femte unge har søgt ind på en erhvervsuddannelse i år. Ny kampagne rettet mod forældre skal ændre søgemønstret.

 • 19.09.16

  Stor messe om it og læring i skole og dagtilbud - Disruption mellem himmel og jord

  KL sætter fokus på de nye digitale muligheder på børne- og ungeområdet. Kom og oplev 40 kommunale eksempler på nye måder at anvende it på i skoler og dagtilbud, hør spændende oplæg og få inspiration til at udvikle egen praksis.

 • 16.09.16

  Nye anbefalinger skal åbne folkeskolen endnu mere

  Et udvalg, nedsat af regeringen, har i dag afleveret anbefalinger til, hvordan man øger samspillet mellem skoler og fritidsliv. Udvalget konkluderer, at flere skoler samarbejder med lokalsamfundet. KL-udvalgsformand glæder sig over udviklingen og til at arbejde videre med at udvikle den åbne skole.

 • 15.09.16

  Kommuner udnytter fuldt ud puljen til digitale læremidler

  En ny opgørelse over kommunernes forbrug af puljemidler i 2015 viser, at mange kommuner bruger flere penge på digitale læremidler end det, som de kan få tilskud til.

 • 13.09.16

  Faglige temamøder om kvalitet i dagtilbud

  Kom med til en dag, hvor KL sætter fokus på kvalitet i dagtilbud. Tilmeld dig KL’s faglige temamøde den 2. eller 3. november 2016, hvor der vil være mulighed for, at du kan få mere viden om og inspiration til, hvordan du kan arbejde med at højne kvaliteten i dagtilbud.

Arrangementer

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce