Indhold

Nyt om børn og unge

 • 03.07.17

  Bliv udstiller på KL’s Børn & Unge Topmøde 2018

  KL inviterer til Børn & Unge Topmøde den 1.- 2. februar 2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Topmødet henvender sig til alle med ansvar for og interesse i 0-18-årsområdet, med oplæg der retter sig til både dagtilbuds- og folkeskoleområdet.

 • 03.07.17

  Kronik: Uddannelse er svaret

  Vi har brug for en sammenhængende indsats, der starter ved 0 år og fortsætter i livslang læring. Det er en indsats, som sikrer, at vi får alle med - også dem, der har brug for ekstra hjælp.

 • 30.06.17

  Ny statistik skal tages med forbehold

  Danmarks Statistik har netop offentliggjort ny statistik om normeringer i dagtilbud. Statistikken dækker imidlertid kun 40 kommuner og skal derfor læses med et betydeligt forbehold, påpeger KL.

 • 29.06.17

  Partnerskab om udvikling af kvaliteten i dagtilbud

  Kvaliteten i dagtilbud spiller en afgørende rolle for alle børn – på den korte bane såvel som i et livslangt perspektiv. Derfor er dagtilbud også en helt central del af den kommunale kerneopgave. Ambitionen om at styrke kvaliteten i alle dagtilbud afspejler sig ligeledes i den politiske aftale, som regeringen har indgået på dagtilbudsområdet. Med det afsæt har 26 kommuner valgt at indgå i et 2-årigt partnerskab med KL om at udvikle kvaliteten i landets dagtilbud.

 • 27.06.17

  Konferencer om ledelse af børns læring og trivsel

  Det er nu muligt at tilmelde sig KL og COK's to konferencer om ledelse af børns læring og trivsel, som finder sted den 28. og 29. november 2017.

Arrangementer

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce