Indhold

Kommunen som arbejdsgiver

Kommunerne ansætter hvert år knap 10.000 nye erhvervsuddannelseselever og modtager et tilsvarende antal studerende fra de videregående uddannelser (pædagog, lærer, socialrådgiver m.fl.) i praktik. Som den største offentlige arbejdsgiver har kommunerne dermed et væsentligt medansvar for at sikre unge en erhvervskompetencegivende uddannelse. Her på siden kan du læse mere om økonomi, regler, vilkår mv., som gælder for elever og studerende i kommunen.    

Du kan også finde information om relevant efter- og videreuddannelse/kompetenceudvikling, herunder information om særlige aftaler mv., som gælder for kommunalt ansatte.   

nyheder og presse

 • 19.04.17

  Kommunalvalg 2017 – next step

  KL inviterer til gå-hjem-møde om Kommunalvalget 2017. Her løfter vi sløret for sidste nyt ift. vores kampagneindsats og giver lidt ekstra inspiration med til jeres lokale indsats.

 • 05.04.17

  Debatindlæg: Målet er uddannelse til alle

  LEV kritiserer uberettiget KL for at undergrave sårbare unges muligheder for at få en ungdomsuddannelse, skriver Anna Mee Allerslev (R), formand for KL's Børne- og Kulturudvalg. KL vil netop sikre, at alle unge får en uddannelse, lyder det.

 • 04.04.17

  Nyt døgnseminar om konsulentrollen

  KLK og FFUK gentager succesen og inviterer til august igen til døgnseminar om muligheder og udfordringer ved at være konsulent i en politisk styret organisation. Denne gang med særlig fokus på konsulentens handlerum. Læs mere og tilmeld dig her.

Annonce
Annonce

Annonce