Indhold

Kommunen som arbejdsgiver

Kommunerne ansætter hvert år knap 10.000 nye erhvervsuddannelseselever og modtager et tilsvarende antal studerende fra de videregående uddannelser (pædagog, lærer, socialrådgiver m.fl.) i praktik. Som den største offentlige arbejdsgiver har kommunerne dermed et væsentligt medansvar for at sikre unge en erhvervskompetencegivende uddannelse. Her på siden kan du læse mere om økonomi, regler, vilkår mv., som gælder for elever og studerende i kommunen.    

Du kan også finde information om relevant efter- og videreuddannelse/kompetenceudvikling, herunder information om særlige aftaler mv., som gælder for kommunalt ansatte.   

nyheder og presse

 • 20.03.17

  Kommunernes Digitaliseringstræf 19. juni 2017

  Deltag på Kommunernes digitaliseringstræf i Kolding den 19. juni 2017. Det bliver en dag, hvor dit digitale lederskab står i centrum.

 • 15.03.17

  Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  KLK inviterer til temadag den 22. maj, hvor vi gennem teori og praktiske eksempler vil sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

 • 15.03.17

  Fuld opbakning til ny ledelseskommission

  Regeringen har i dag nedsat en ledelseskommission, der skal komme med anbefalinger til udvikling af offentlig ledelse. KL ser frem til en fælles dialog om, hvordan ledere får de bedst mulige betingelser og vilkår for at lede den offentlige sektor.

Annonce
Annonce

Annonce