Indhold

Kommunen som arbejdsgiver

Kommunerne ansætter hvert år knap 10.000 nye erhvervsuddannelseselever og modtager et tilsvarende antal studerende fra de videregående uddannelser (pædagog, lærer, socialrådgiver m.fl.) i praktik. Som den største offentlige arbejdsgiver har kommunerne dermed et væsentligt medansvar for at sikre unge en erhvervskompetencegivende uddannelse. Her på siden kan du læse mere om økonomi, regler, vilkår mv., som gælder for elever og studerende i kommunen.    

Du kan også finde information om relevant efter- og videreuddannelse/kompetenceudvikling, herunder information om særlige aftaler mv., som gælder for kommunalt ansatte.   

nyheder og presse

 • 07.02.17

  Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  KLK inviterer til temadag den 22. maj, hvor vi gennem teori og praktiske eksempler vil sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

 • 28.11.16

  Velkommen til den nye regering

  KL-formand Martin Damm byder velkommen til den nye regering og de nye ministre og glæder sig til samarbejdet. KL ser frem til dialog om ikke mindst erhvervsfremme, folkeskole, ungdomsuddannelser og fornyelse af den offentlige sektor.

 • 08.11.16

  12 arbejdspladser er nomineret til dette års ArbejdsmiljøPris

  Arbejdsmiljøprisen hædrer de gode eksempler på, hvordan ledelse og medarbejdere på meget forskellige arbejdspladser kan lykkes med at skabe et bedre arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere og virksomhedernes økonomi og konkurrenceevne. Blandt de nominerede er to kommunale arbejdspladser.

Annonce
Annonce

Annonce