Indhold

Uddannelse og kompetenceudvikling

Formålet med KL’s uddannelsespolitik er at sikre, at kommunerne har adgang til medarbejdere med rigtige og tilstrækkelige kompetencer til at sikre kvaliteten i opgaveløsningen.

Nyheder og presse

 • 10.11.17

  Noemi Katznelson: Prøv at se kommunen fra de unges perspektiv

  "Hvis du var udsat ung, ville du så ønske dig at bo i din egen kommune?" Det spørgsmål anbefaler Noemi Katznelson den enkelte kommune stiller sig selv. Det kan give et godt grundlag, når man skal beslutte organiseringen af den sammenhængende ungeindsats. Hør mere fra Noemi Katznelson ved KL's Uddannelsestræf.

 • 07.11.17

  Hanne Neergaard: Det giver resultater for de unge, at vi har samlet indsatsen

  Brønderslev Kommune har samlet ungeindsatsen i en tværgående og helhedsorienteret indsats og oplever, at det skaber resultater for de unge. Hør mere om erfaringerne fra ungechef i Brønderslev Kommune, Hanne Neergaard, på KL's Uddannelsestræf.

 • 03.11.17

  Hans Christian Knudsen: Inddragelse af lokale virksomheder kan give uddannelse mening

  Hedensted Kommune har skabt et stærkt og forpligtende samarbejde på tværs af skole, uddannelse, beskæftigelses- og erhvervsområdet. Det giver gode muligheder for, at uafklarede unge kan prøve sig selv af i en virksomhed – og på den måde blive motiverede for uddannelse. Hør mere om erfaringerne fra Hans Christian Knudsen, beskæftigelsesdirektør i Hedensted Kommune på KL's Uddannelsestræf.

Annonce
Annonce

Annonce