Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Ledelse og personale

På denne side kan du læse om ledelse og personale, samt om KL's uddannelsespolitik.

Ledelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's politik for kommunal ledelse

Uddannelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's uddannelsespolitiske udspil "Udvikling gennem bedre uddannelser"

Nyheder

 • Minihøring om udskoling, UU-vejledning og overgang til ungdomsuddannelse

  På sidste netværksmøde i kommunesamarbejdet om udskoling, UU-vejledning og overgang til ungdomsuddannelse, blev der afholdt en minihøring. Som afslutning på høringen fremhævede dommerne fire temaer, som de på baggrund af høringen fandt centrale for at skabe bedre sammenhæng i overgangen mellem udskoling og ungdomsuddannelser.

 • 20.08.15

  KL: Konsekvenser af karakterkrav på erhvervsuddannelserne skal følges nøje

  Det var forventeligt, at erhvervsskolereformens nye karakterkrav ville punktere flere unges drøm om en erhvervsuddannelse. Men det er vigtigt at følge udviklingen og tage hånd om konsekvenserne af de afviste unge, lyder det fra KL.

 • 19.08.15

  Professionel forsimpling giver bedre ledelse

  På KL’s Ledertræf 2015 kan bl.a. du høre forskningschef hos UKON Anders Trillingsgaard fortælle om professionel forsimpling. Når kravene, ansvaret og kompleksiteten stiger, bruger man som leder ofte sin tid på detaljestyring og uddelegering for at undgå stress og organisatorisk kaos. Men man bør i stedet lave grundige forsimplinger sammen med sine lederkolleger.

 • 11.08.15

  Kom til KL’s Uddannelsestræf 2015

  Hvordan bliver en stadigt større gruppe af unge ikke-uddannelsesparate gjort uddannelsesparate, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse? Det spørgsmål er udgangspunktet for KL’s Uddannelsestræf 2015, der afholdes den 25. november.

 • 11.08.15

  Kom til minikonference om god rengøring

  Til september slår FOA, 3F og KL dørene op til tre gratis minikonferencer om rengøring på ældreområdet og i daginstitutionerne. Målgruppen er ledere og medarbejdere på rengøringsområdet samt ledere på daginstitutioner og ældreområdet.

 • 29.06.15

  Ledertræf: Fra individuel praksis til fælles faglig udvikling

  På KL’s Ledertræf 2015 kan du bl.a. møde Elisabeth Plum, ejer af Plum & Co, der fortæller om, hvordan stigende kompleksitet og tværgående opgaver betyder, at de fagprofessionelle skal samarbejde mere i teams. Derfor skal lederen sørge for, at de enkelte fagprofessionelle får det bedste frem i hinanden.

Annonce

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes