Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Ledelse og personale

På denne side kan du læse om ledelse og personale, samt om KL's uddannelsespolitik.

Ledelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's politik for kommunal ledelse

Uddannelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's uddannelsespolitiske udspil "Udvikling gennem bedre uddannelser"

Nyheder

 • Konference "En kur mod sygefravær?"

  Et højt sygefravær belaster ikke kun den kommunale økonomi. Det kan også gå ud over kvaliteten i kerneopgaven og medarbejdernes trivsel. KL og Forhandlingsfællesskabet inviterer til gratis konference med ny inspiration til at arbejde helhedsorienteret med at reducere jeres sygefravær.

 • 08.10.15

  Kom til KL’s Uddannelsestræf i Kolding

  På grund af stor efterspørgsel afholder KL både et uddannelsestræf på Sjælland og i Jylland. Der er stadig ledige pladser i Jylland den 8. december. Tilmeld dig nu og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre flere unge ikke-uddannelsesparate uddannelsesparate, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

 • 29.09.15

  SOSU-praktikpladser i 2016 skal flugte med arbejdsmarkedets behov

  Det er vigtigt, at der bliver skabt ro om optaget på SOSU-uddannelserne i 2016 for både kommuner og kommende elever, lyder det fra KL.

 • 23.09.15

  "Vi kan altid blive lidt bedre"

  Selvom den offentlige sektor allerede er i verdensklassen, skal vi alle stræbe efter at gøre det endnu bedre. For der er også plads til forbedringer, lød opfordringen fra tidligere direktør i Københavns Kommune Claus Juul, da han skød KL’s Ledertræf 2015 i gang.

 • 23.09.15
  Pressemeddelelse

  KL’s Ledertræf 2015: Kommunal ledelse frem mod 2020

  På KL’s Ledertræf 2015 diskuterer flere end 600 kommunale ledere og en række nationale og internationale oplægsholdere, hvad de nye rammevilkår for kommunerne betyder for forventningerne til kommunal ledelse frem mod 2020.

 • 10.09.15

  KL: Der skal være geografisk balance i uddannelsestilbuddene

  KL er enig i, at uddannelsessystemet kan og skal effektivisere. Men staten har en stor opgave med at gennemføre besparelserne, så der også fremadrettet er uddannelsestilbud i yderområderne.

Annonce

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes