Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Ledelse og personale

På denne side kan du læse om ledelse og personale, samt om KL's uddannelsespolitik.

Ledelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's politik for kommunal ledelse

Uddannelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's uddannelsespolitiske udspil "Udvikling gennem bedre uddannelser"

Uddannelsespolitisk udspil

Nyheder

 • Videncenter for Velfærdsledelse inviterer til afslutningskonferencer

  Videncenter for Velfærdsledelse slår dørene op for to afslutningskonferencer i Aarhus og København henholdsvis den 12. maj og den 26. maj 2014. Her kan du møde nogle af projekterne samt blive præsenteret for resultaterne af videncentrets tværgående evaluering. Evalueringen opsamler de gennemgående erkendelser om velfærdsledelse i de ti projekter og beskriver forskellige løsningsveje, som velfærdslederne i projekterne har valgt. Det er gratis at deltage.

 • 07.03.14

  Djøf’erne skaber værdi i kommunerne

  Djøf’erne bidrager til effektiviserings- og innovationsprocesserne i kommunerne og løser både højt specialiserede opgaver, generalist- og projektlederopgaver, viser ny publikation om kompetencerne hos djøf-medarbejdere i kommunerne.

 • 24.02.14

  Derfor skifter unge uddannelse igen og igen

  Mange unge tager en gymnasieuddannelse, fordi de ikke ved, hvad de vil. Men det er fordi, det tager tid at træffe de rigtige valg, fortæller forsker Peter Koudahl.

 • 24.01.14

  Politikere fik testet deres skills

  Gigantium i Aalborg danner i disse dage rammen om DM i Skills, hvor elever fra 29 erhvervsuddannelser kæmper om danmarksmesterskabet inden for deres fag. Torsdag blev tre politikere testet i deres evner.

 • 20.01.14
  Pressemeddelelse

  Fremtidens velfærd skabes i fællesskab

  ”Hvis vi skal opretholde og videreudvikle velfærden i Danmark, kræver det, at vi i kommunerne ser og går nye veje. Fx skal vi nytænke og styrke samskabelsen mellem det offentlige, borgerne selv, lokalsamfundet og det private erhvervsliv.”

 • 17.01.14

  Hellere fagligt parat end faglært i en fart

  Det er bekymrende, at regeringen lægger op til at korte sosu-uddannelsen. Vi har ikke brug for, at eleverne bliver faglærte i en fart. Tværtimod har de brug for nye og bredere kompetencer for at arbejde i det nære sundhedsvæsen.

Annonce

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes