Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Teknik og miljø

KL Teknik og Miljø er kommunernes politiske og faglige interessevaretager overfor Folketing, ministre, ministerier, styrelser og andre organisationer. Vi søger gennem netværk, dialog og udspil konkret indflydelse på udviklingen af samfund og sektor. Vi sigter mod nye fælles løsninger for at skabe merværdi og vækst og for at forbedre rammerne for det gode liv for borgerne.

Nyheder

 • 29.10.14
  Administrativ information

  Overblik over opgaver og økonomi i de nye beredskabsenheder

  De kommunale redningsberedskaber skal senest den 1. januar 2016 være organiseret i op til 20 nye beredskabsenheder. KL udsendte den 22. september 2014 en Administrativ Information, der beskrev de juridiske rammer for de nye beredskabsenheder. Nærværende Administrativ Information omhandler vigtige økonomiske og opgavemæssige omdrejningspunkter i forbindelse med dannelsen af de nye beredskabsenheder

 • 29.10.14
  Debatindlæg

  Kronik: Yderområderne skal på forkant

  Vi vil med et nyt partnerskab sætte rammen for en realistisk forståelse af situationen i yderområderne, skriver KL, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Miljøministeriet ved Naturstyrelsen og Realdania i en fælles kronik.

 • 29.10.14
  Pressemeddelelse

  Yderområder på forkant

  Op til 20 langsigtede strategiplaner skal vise nye veje til en realistisk, nuanceret og positiv omstilling af landets yderområder – til gavn for hele Danmark. Et partnerskab mellem Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Miljøministeriet v/ Naturstyrelsen, KL og Realdania står bag kampagnen Yderområder på forkant.

Arrangementer

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes