Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Sundhed

Her kan du finde informationer om kommunernes arbejde med blandt andet forebyggelse, genoptræning, sundhedspolitik m.v.

Nyt fra sundhedsområdet

 • 27.11.14
  Konference/messe

  KL's Handicap- og Psykiatrikonference onsdag den 18. november 2015 - Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

  KL's Handicap- og Psykiatrikonference er en årlig tilbagevendende konference, som henvender sig til både myndigheds- og driftspersoner: chefer og medarbejdere, som beskæftiger sig med handicap- og socialpsykiatriområdet, ledere og medarbejdere i sociale tilbud, herunder selvejende/private tilbud, politikere, medlemmer af de kommunale handicapråd, bruger- og pårørendeorganisationer samt andre aktører på området.

 • 27.11.14
  Konference/messe

  KL's Handicap- og Psykiatrikonference 26. november 2014 - Se plancherne fra dagen

  Den 26. november 2014 afholdt KL den årlige Handicap- og Psykiatrikonference, denne gang med temaet "(Re)habilitering - næste skridt". Over 700 embedsmænd og politikere var mødt op.

 • 27.11.14
  Pressemeddelelse

  Gå på kompromis – for patienternes skyld

  Det har omkostninger for både borgernes helbred og økonomien, når sygehuse og kommuner ikke samarbejder. En ny undersøgelse identificerer, hvad der forhindrer de to sektorer i at samarbejde, og kommer med anbefalinger til, hvordan lederne kan bane vejen til et bedre samarbejde.

 • 27.11.14

  Mind the gap

  Rehabilitering- og habiliteringstankegangen kræver en ny form for ledelse, hvor kompetencerne kommer i spil på andre måder, og hvor det er okay at have gyngende grund under sig. Mellem-rums-ledelse, kalder Annemette Digmann, innovationschef i Region Midtjylland, det.

 • 26.11.14

  Fire bud på kvalitet i rehabilitering og habilitering

  Fysisk aktivitet, sociale relationer uden professionelle bagtanker og muligheder frem for begrænsninger. Det var nogle af buddene på, hvordan man kan skabe høj kvalitet i indsatserne på handicap- og psykiatriområdet.

Arrangementer

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes