Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Publikationer

 • 10.02.11

  Budgetoversigt 2011

  KL har netop offentliggjort publikationen ”Budgetoversigt 2011”, hvori kommunernes budgetter for 2011 er beskrevet. Heraf fremgår det, at budget 2011 ligger 1,2 mia. kr. under det aftalte niveau og ca. fem mia. kr. under regnskab 2009.

 • 05.05.10

  Vilje til velfærd

  Det danske velfærdssamfund står over for nogle betydelige udfordringer de kommende år, såvel økonomisk som rekrutteringsmæssigt. Det nødvendiggør en bred politik debat om, hvordan det danske velfærdssamfund kan fremtidssikres. KL har med ”Vilje til Velfærd” peget på en række temaer, der bør bringes ind i denne diskussion.

 • 20.04.10

  Kommunal forenkling i højt tempo

  ”Man får en fornemmelse af, at der overalt i kommunerne hamres, bankes og regeres for at trimme og effektivisere den kommunale organisation”. Sådan siger KL’s formand Jan Trøjborg i forbindelse med offentliggørelsen af en ny publikation, der dokumenterer, at kommunerne har godt fat i arbejdet med at luge ud i unødvendige regler og arbejdsgange.

 • 06.01.10

  Handlefrihed i en krisetid

  Hvordan skabes der økonomisk handlefrihed? Og hvordan undgår kommunalbestyrelsen tilbagevendende besparelser de næste fire år? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på i en ny pjece.

 • 06.01.10

  Resultater fra undersøgelse af de effektive kommuner

  KL har i november 2009 gennemført en undersøgelse blandt kommunerne. Undersøgelsen tager temperaturen på arbejdet med at skabe økonomisk og politisk råderum ved effektivisering. Resultaterne viser, at kommunerne er godt på vej.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes