Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Statslige minimumsnormeringer er en dårlig idé

  Statslige minimumsnormeringer er en dårlig idé

  ”Borgerne ønsker en fornuftig balance mellem børn og voksne i daginstitutionerne. Det er et synspunkt, KL deler. Det sikrer man dog ikke gennem statslig detailstyring, men ved at give kommunerne nogle fornuftige rammer.”

 • De kommunale skatter lever igen

  Budgetterne for 2015 er netop i hus, og mange steder omfatter det en ændring i skatten. 31 kommuner sætter skatten ned, og fem kommuner sætter skatten op. Samlet reduceres skatten med cirka 185 millioner kroner på landsplan.

 • KL: Lovudkast lever ikke fuldt op til beskæftigelsesreformens ambitioner

  KL: Lovudkast lever ikke fuldt op til beskæftigelsesreformens ambitioner

  Det politiske forlig om beskæftigelsesreformen indeholder en markant og god ambition om afbureaukratisering, som lovudkastet desværre ikke følger til dørs, lyder kritikken i KL’s høringssvar.

 • KL ønsker højere ramme for Landsbyggefonden

  Det er glædeligt, at regeringen nu hæver rammen for Landsbyggefonden. Men KL så gerne, at niveauet blev endnu højere. Ellers vil konsekvensen blive, at en række renoveringsprojekter i almene boliger ikke bliver gennemført.

 • Kommunerne overholder økonomiaftalen

  Næsten hver tredje kommune sænker skatten i 2015. Og en foreløbig opgørelse af de kommunale service- og anlægsudgifter viser, at de ligger inden for de rammer, KL og regeringen har aftalt.

 • 6500 færre kræfttilfælde, hvis ingen røg

  ”Husk nu forebyggelsen,” lyder den samstemmende opfordring fra Kræftens Bekæmpelse og KL, der i fællesskab har udarbejdet et notat, der viser uudnyttede potentialer ved at forebygge kræft.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes