Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Idérige frikommuner begejstrede for frie tøjler

  Idérige frikommuner begejstrede for frie tøjler

  De ni frikommuner er glade for de frie rammer, regeringen har givet dem til at gøre tingene anderledes under frikommuneforsøgene, vurderer frikommunerne i en ny evaluering.

 • Husk at tilmelde dig KØF 2015

  Vær med når mere end 1.000 borgmestre, kommunalbestyrelsesmedlemmer, kommunaldirektører, kommunale chefer og embedsfolk diskuterer kommunestyret efter kommunalreformen på Kommunaløkonomisk Forum 2015

 • Østergaard melder skattetilskud ud

  Østergaard melder skattetilskud ud

  Økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard har fordelt tilskudspuljen til de 31 kommuner, der har sænket skatten i deres budgetter for 2015. Den store vilje til skattenedsættelser er et udtryk for solidaritet, mener KL.

 • Resultater fra KL spørgeskema om omstilling til en ny folkeskole

  Kommuner og skoler er i gang med en omfattende omstillingsproces til en ny folkeskole. En ny undersøgelse fra KL viser, at kommunerne arbejder målrettet med de forskellige temaer og elementer, der følger af folkeskolereformen og de nye arbejdstidsregler. Undersøgelsen viser et særligt fokus i kommunerne på målstyret undervisning, faglig ledelse, inklusion, opfølgning på elevernes læring og trivsel samt kompetenceudvikling.

 • KL: Drop selskabsgørelse af kommunale solceller

  KL er enig med klimaministeren i, at kommunerne ikke skal opsætte solceller for at drive selskaber, der giver overskud. KL opfordrer til at fjerne kravet til kommunerne om at gøre deres solcelleanlæg til selskaber, der får kommuner til at droppe solceller.

 • Kommunestyret efter kommunalreformen

  I 2007 trådte kommunalreformen i kraft. Kort efter brød den verdensomspændende finanskrise ud, og de kommende år bød på store økonomiske udfordringer for de danske kommuner. Krisens værste år lader nu til at være bag os. Kommunaløkonomisk Forum 2015 kigger derfor fremad og spørger: Hvor er det danske kommunestyre på vej hen? Af Christian Tornsberg og Ole Daugaard

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes