Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Ansvarligt overenskomstforlig

  Overenskomstforliget mellem KL og Forhandlingsfællesskabet giver ansvarlige lønstigninger til de kommunale medarbejdere – herunder en forventet positiv udvikling i reallønnen. Men med nyskabelsen i form af det såkaldte Privatlønsværn er der skabt sikring for, at de kommunale lønninger ikke løber fra den private lønudvikling. Forliget bevirker, at kommunerne skal nedskrive lønbudgetterne for 2015 med godt en milliard kroner. Af Frank Hedegaard og Silas Anhøj Soelberg

 • Analyse af forhold blandt forældre til anbragte børn - ved og forud for anbringelsen

  Formålet med denne analyse er at belyse den sociale og helbredsmæssige situation for forældre til anbragte børn på tidspunktet for børnenes anbringelse uden for hjemmet og i årene før.

 • Analyse af skolegang og udvikling i voksenlivet blandt personer, som har været anbragt uden for hjemmet som barn

  Formålet med denne analyse er at undersøge udviklingen i voksenlivet blandt tidligere anbragte børn og unge, herunder fuldførelse af grundskole og ungdomsuddannelser samt senere tilknytning til arbejdsmarkedet, brug af psykolog og psykiater og kriminalitet.

 • Stærkt samarbejde om modernisering af den offentlige sektor

  Parterne på det offentlige arbejdsmarked mødtes i dag for at drøfte det fremtidige arbejde med modernisering af den offentlige sektor. Parterne gav hinanden håndslag på at fortsætte det tætte og konstruktive samarbejde på alle niveauer.

 • Inklusion er alles ansvar

  Inklusion er på dagsordenen på alle landets skoler i disse år, og opgaven med at skabe skoler som kan inkludere så mange og så forskellige elever som muligt, er vigtig og stor. De nyeste tal viser, at det går godt med inklusionen, og der er stor vilje – både politisk og på skolerne – til at sikre, at inklusionsopgaven følges til dørs.

 • Prognosemodel for beskæftigelsestilskuddet

  I prognosemodellen for beskæftigelsestilskuddet er det muligt at få en pejling på, hvordan beskæftigelsestilskuddet udvikler sig for den enkelte kommune.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes