Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Inspirationsmateriale: Fokus på folkeskolens resultater med kvalitetsrapport 2.0

  Den nye kvalitetsrapport 2.0 er forenklet ift. kvalitetsrapport 1.0, og hovedfokus er på resultater frem for på input og aktiviteter. Den nye kvalitetsrapport understøtter i højere grad end tidligere, at rapporten kan bruges som et fremadrettet mål- og resultatstyringsværktøj. I vedhæftede inspirationsmateriale kan kommunerne finde inspiration til arbejdet med den nye kvalitetsrapport 2.0.

 • Prognosemodel for beskæftigelsestilskuddet

  I prognosemodellen for beskæftigelsestilskuddet er det muligt at få en tidligere pejling på, hvordan beskæftigelsestilskuddet udvikler sig for den enkelte kommune.

 • Færre klager over udbud

  Ny klagepraksis har medført et markant fald i antallet af klager over udbud. Frygten for klagesager har imidlertid haft stor betydning for den udbudskultur, der er udviklet i Danmark. Det er håbet, at den positive udvikling kan fostre en udbudskultur uden ”livrem og seler”.

 • Inklusion/segregering og tilvalg af folkeskolen

  Dette notat søger at afdække mulige faktuelle sammenhænge vedr. tilvalg af folkeskolen.

 • Fakta om folkeskolen

  Efter en sommerpause med nyheder om badevandstemperaturer og gode råd om optænding af grillen har medierne igen fået fokus på folkeskolen. Desværre har nogle artikler – særligt før sommerferien – været præget af påstande, der ikke er statistisk belæg for. Et hurtigt kig i statistikkerne maner tre påstande i jorden.

 • Faktaark: Ældreområdet

  KL har udarbejdet en kort beskrivelse af fakta om kommunernes udgifter på ældreområdet og om de ydelser, der bliver leveret.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes