Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

  • Investering i beskæftigelsesindsatsen

    Mange borgere er på offentlig forsørgelse, men rundt om i landet en begyndende mangel på kvalificeret arbejdskraft. Samtidig træder en refusionsreform i kraft, der øger behovet for, at beskæftigelsesindsatsen skaber resultater. Hvordan sættes investeringstankegangen på dagsorden i beskæftigelsespolitikken? Det er et af temaerne på KL’s jobCAMP, som skydes i gang torsdag d. 5. november.

  • Tættere offentlig-privat samarbejde er en vej til nye velfærdsløsninger

    Private virksomheder er en vigtig og uundværlig del af løsningen på de udfordringer, den offentlige sektor står over for i fremtiden. Det var der bred enighed om, da parterne diskuterede udfordringer og perspektiver for fremtidens offentlig-private samarbejde på KL, Danske Regioner og DI’s fælles konference i Industriens Hus den 9. november.

  • Sundhedsfaglig oprustning i kommunerne

    Det autoriserede sundhedspersonale spiller en afgørende rolle i kommunernes prioritering af det nære sundhedsvæsen. Opgørelsen over personaleudviklingen viser, at kommunerne siden kommunalreformen har foretaget en markant oprustning. Det er et stærkt fundament for at udvikle det nære sundhedsvæsen og skabe et stærkt sammenhængende sundhedsvæsen. Af Jakob Meller Jacobsen og Christian Hejlesen

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes