Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Udviklingen i beskæftigelsesfrekvensen for personer i pensionsalderen

  En række politiske tiltag har de sidste ti år haft til hensigt at få flere ældre i pensionsalderen til at forsætte med at arbejde. Formålet med denne analyse er at se på udviklingen i arbejdsmarkedstilknytningen for personer i pensionsalderen.

 • Rettidig betaling er en fælles sag

  Rettidig betaling er prioriteret højt i kommunerne, og i mange økonomifunktioner følges der systematisk op på, om fakturaerne bliver betalt til tiden. Men erfaringerne viser, at det kun kan ske, hvis virksomhederne spiller med.

 • Nye beredskabsenheder skal være § 60 selskaber

  Nye beredskabsenheder skal være § 60 selskaber

  Når kommunerne skal gå sammen i maksimalt 20 nye beredskabsenheder, skal det foregå i regi af et § 60 selskab, slår KL fast i nyt informationsmateriale, der skal støtte kommunerne i processen.

 • Kommuner effektiviserer administrationen

  Knappe ressourcer har øget kommunalpolitikernes fokus på det administrative ressourceforbrug. Det har ført til en mindre og mere effektiv administration. Men der er fortsat mere at hente.

 • Redningsberedskabs fremtid – hvad er op og ned?

  Det fyger med flere faktuelle fejl i debatten om beredskabsområdet, lyder det fra Jørn Pedersen, formand for KL’s Teknik- og Miljøudvalg.

 • Inspirationsmateriale: Fokus på folkeskolens resultater med kvalitetsrapport 2.0

  Den nye kvalitetsrapport 2.0 er forenklet ift. kvalitetsrapport 1.0, og hovedfokus er på resultater frem for på input og aktiviteter. Den nye kvalitetsrapport understøtter i højere grad end tidligere, at rapporten kan bruges som et fremadrettet mål- og resultatstyringsværktøj. I vedhæftede inspirationsmateriale kan kommunerne finde inspiration til arbejdet med den nye kvalitetsrapport 2.0.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes