Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Debatindlæg: Det nære sundhedsvæsen på finansloven, tak!

  Debatindlæg: Det nære sundhedsvæsen på finansloven, tak!

  Det er oplagt – ja jeg vil nærmest sige selvsagt – at det nære sundhedsvæsen også kommer på finansloven, skriver KL's formand Martin Damm i et debatindlæg i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

 • Anden halvleg af økonomiforhandlingerne færdigspillet

  Nye principper for samarbejdet med staten, et fireårigt regelforenklingsforløb, et eftersyn af reglerne og økonomien på flygtningeområdet og et grundkapitalindskud på 10 procent til og med 2018. Det er nogle af hovedresultaterne i den aftale, som KL og regeringen har indgået.

 • Øget arbejdsudbud er en forudsætning for velfærd

  Øget arbejdsudbud er en forudsætning for velfærd

  Jo bedre vi som samfund er til at få personer i den erhvervsaktive alder ind på arbejdsmarkedet, desto større råderum vil der være til velfærdsforbedringer, siger KL’s administrerende direktør om Det Økonomiske Råds rapport.

 • Debat: Blandede byer giver harmoniske samfund

  Kommunerne har brug for redskaber til at sikre en varieret boligmasse. Derfor er det ærgerligt, hvis Folketinget fjerner et af de få værktøjer, der gør det muligt at bygge boliger i attraktive områder, som er til at betale for almindelige mennesker, skriver Jørn Pedersen og Frank Jensen i et debatindlæg.

 • Status for folkeskolens udvikling

  Den første statusredegørelse for folkeskolens udvikling efter reformen viser overordnet set, at kommunerne og skolerne er godt på vej, og at det hovedsageligt går den rigtige vej med at indfri reformens mål. Statusredegørelsen er en oplagt anledning for kommunerne til at kigge på egne resultater og analysere og overveje egne indsatser.

 • Mere af det samme bringer ikke sundhedsvæsenet i verdensklasse

  Hvis regeringen for alvor vil gøre noget ved overbelægning på sygehusene og forebygge unødvendige indlæggelser, er der brug for at investere langt mere i det nære sundhedsvæsen, mener KL’s formand.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes