Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Kronik: Yderområderne skal på forkant

  Kronik: Yderområderne skal på forkant

  Vi vil med et nyt partnerskab sætte rammen for en realistisk forståelse af situationen i yderområderne, skriver KL, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Miljøministeriet ved Naturstyrelsen og Realdania i en fælles kronik.

 • Yderområder på forkant

  Yderområder på forkant

  Op til 20 langsigtede strategiplaner skal vise nye veje til en realistisk, nuanceret og positiv omstilling af landets yderområder – til gavn for hele Danmark. Et partnerskab mellem Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Miljøministeriet v/ Naturstyrelsen, KL og Realdania står bag kampagnen Yderområder på forkant.

 • Kommunerne overholder økonomiaftalen

  Næsten hver tredje kommune sænker skatten i 2015. Og en foreløbig opgørelse af de kommunale service- og anlægsudgifter viser, at de ligger inden for de rammer, KL og regeringen har aftalt.

 • Almene boliger - beboersammensætning, sundhed og beskæftigelse

  I dette notat belyses beboersammensætningen i de særligt udsatte boligområder, øvrige almene boligområder og den resterende boligmasse. Dernæst belyses de 18-64-årige beskæftigelses- og forsørgelsesmæssige situation hhv. forbrug af sundhedsydelser.

 • Statslige minimumsnormeringer er en dårlig idé

  ”Borgerne ønsker en fornuftig balance mellem børn og voksne i daginstitutionerne. Det er et synspunkt, KL deler. Det sikrer man dog ikke gennem statslig detailstyring, men ved at give kommunerne nogle fornuftige rammer.”

 • De kommunale skatter lever igen

  Budgetterne for 2015 er netop i hus, og mange steder omfatter det en ændring i skatten. 31 kommuner sætter skatten ned, og fem kommuner sætter skatten op. Samlet reduceres skatten med cirka 185 millioner kroner på landsplan.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes