Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Økonomi og styring

Her kan du følge med i nyt inden for økonomi og styring.

Nyheder

 • Ny lov for friplejeboliger

  Med den nye lov for friplejeboliger bliver der skabt mere lige vilkår for at drive private friplejeboliger og kommunale plejeboliger.

 • Ny rapport giver indblik i sundhedsvæsenets resultater

  Ny rapport giver indblik i sundhedsvæsenets resultater

  Kortere ventelister, stigende produktivitet og færre forebyggelige indlæggelser af ældre. Udviklingen i sundhedsvæsenet går på mange måder i den rigtige retning. Det viser en ny rapport, som med afsæt i godt 40 indikatorer giver indblik i sundhedsvæsenets resultater.

 • KL: Vi skal have et Danmark i balance

  KL: Vi skal have et Danmark i balance

  Forhandlingerne om næste års kommunale økonomi er blevet indledt i dag. For KL er det et hovedkrav, at regeringen leverer konkret handling, så der sikres gode betingelser for vækst og udvikling. Derudover er det et krav, at det nære sundhedsvæsen styrkes.

 • Regnskab 2014 er udtryk for god økonomistyring

  Danmarks Statistik har i dag offentliggjort de kommunale regnskaber for 2014. Tallene flugter med KL’s forventninger, og viser, at kommunernes serviceudgifter ligger 2,4 mia. kr. under budget 2014.

 • Sygefraværet i den offentlige sektor

  I dette analysenotat beskrives sygefraværet i den offentlige sektor i forhold til udvikling, mønstre, skævhed og geografiske forskelle. Der er fokus på forskelle blandt forskellige grupper af ansatte med forskellige arbejdsfunktioner. Derudover beskrives sygefraværs-konsekvenserne ved væsentlige sociale begivenheder og endelig sammenhængen mellem sygefravær og forbruget af sundhedsydelser.

 • Udvikling i universiteternes økonomi og personale

  I notatet belyses udviklingen i universiteternes økonomi og personale over perioden 2007-2013. Analysen er baseret på data fra Universiteternes Statistiske Beredskab.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes