Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Kultur og fritid

Kultur og fritid er et kommunalpolitisk område med vidde rammer. De få skal-opgaver, der findes i lovgivningen, er på biblioteks-, musikskole- og folkeoplysningsområdet.

Bilag

Nyheder

 • 04.02.16

  Kommuner har kun brugt 18 millioner mere på kultur og fritid

  Kommunernes driftsudgifter til kultur og fritid er vokset med 18 millioner kroner fra 2014 til 2015 og ikke over 700 millioner kroner, som Venstres finansordfører Jacob Jensen har fremført i flere medier. Den store forskel opstår på grund af en problematisk beregning, lyder det fra KL.

 • 27.08.15

  Ny kommunal pulje støtter inddragelse af brugerne

  Fremfærd Bruger udbyder puljemidler til kommunale projekter, hvor enten tvær-faglighed eller inddragelse af brugerne er grundstenen i at finde eller implementere nye løsninger. Deadline den 9. oktober 2015.

 • 14.08.15

  Sved på panden i Skælskør

  Ca. 40 udviklingshæmmede fra Slagelse Kommune og enkelte gæster fra nabokommunerne fik i uge 31 prøvet kræfter med en lang række forskellige idrætsgrene som led i projektet "Slagelse Open".

 • 29.06.15

  Ledertræf: Fra individuel praksis til fælles faglig udvikling

  På KL’s Ledertræf 2015 kan du bl.a. møde Elisabeth Plum, ejer af Plum & Co, der fortæller om, hvordan stigende kompleksitet og tværgående opgaver betyder, at de fagprofessionelle skal samarbejde mere i teams. Derfor skal lederen sørge for, at de enkelte fagprofessionelle får det bedste frem i hinanden.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes