Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Kultur og fritid

Kultur og fritid er et kommunalpolitisk område med vidde rammer. De få skal-opgaver, der findes i lovgivningen, er på biblioteks-, musikskole- og folkeoplysningsområdet.

Arrangementer

Nyheder

 • 27.08.15

  Ny kommunal pulje støtter inddragelse af brugerne

  Fremfærd Bruger udbyder puljermidler til kommunale projekter, hvor enten tvær-faglighed eller inddragelse af brugerne er grundstenen i at finde eller implementere nye løsninger. Deadline den 30. september 2015.

 • 14.08.15

  Sved på panden i Skælskør

  Ca. 40 udviklingshæmmede fra Slagelse Kommune og enkelte gæster fra nabokommunerne fik i uge 31 prøvet kræfter med en lang række forskellige idrætsgrene som led i projektet "Slagelse Open".

 • 11.08.15

  Kom til minikonference om god rengøring

  Til september slår FOA, 3F og KL dørene op til tre gratis minikonferencer om rengøring på ældreområdet og i daginstitutionerne. Målgruppen er ledere og medarbejdere på rengøringsområdet samt ledere på daginstitutioner og ældreområdet.

 • 29.06.15

  Ledertræf: Fra individuel praksis til fælles faglig udvikling

  På KL’s Ledertræf 2015 kan du bl.a. møde Elisabeth Plum, ejer af Plum & Co, der fortæller om, hvordan stigende kompleksitet og tværgående opgaver betyder, at de fagprofessionelle skal samarbejde mere i teams. Derfor skal lederen sørge for, at de enkelte fagprofessionelle får det bedste frem i hinanden.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes