Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Kultur og fritid

Kultur og fritid er et kommunalpolitisk område med vidde rammer. De få skal-opgaver, der findes i lovgivningen, er på biblioteks-, musikskole- og folkeoplysningsområdet.

Nyheder

 • 11.11.15

  Nyt kursus i folkeoplysning

  Kurset er nu lukket for tilgang. KL inviterer til todageskursus i folkeoplysning i vinteren 2015. Formålet med kurset er at give deltagerne et solidt kendskab til det folkeoplysende område.

 • 09.11.15

  Kom til KL’s Uddannelsestræf i Kolding

  På grund af stor efterspørgsel afholder KL både et uddannelsestræf på Sjælland og i Jylland. Der er stadig ledige pladser i Jylland den 8. december. Tilmeld dig nu og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre flere unge ikke-uddannelsesparate uddannelsesparate, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

 • 27.08.15

  Ny kommunal pulje støtter inddragelse af brugerne

  Fremfærd Bruger udbyder puljermidler til kommunale projekter, hvor enten tvær-faglighed eller inddragelse af brugerne er grundstenen i at finde eller implementere nye løsninger. Deadline den 9. oktober 2015.

 • 14.08.15

  Sved på panden i Skælskør

  Ca. 40 udviklingshæmmede fra Slagelse Kommune og enkelte gæster fra nabokommunerne fik i uge 31 prøvet kræfter med en lang række forskellige idrætsgrene som led i projektet "Slagelse Open".

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes