Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Strategisk kommunikation

Her finder du inspiration til arbejdet med strategisk kommunikation. Vi har samlet en række artikler, temaguides og forskning om emnet. Derudover kan du finde eksempler på kommunale kommunikationsstrategier. 

Inspiration

 • Brug for flere rådgivende kommunikatører

  Brug for flere rådgivende kommunikatører

  Landet over arbejder dygtige kommunikationschefer, pressekonsulenter og informationsmedarbejdere på at understøtte kommunale beslutninger. For ofte bliver kommunikatørerne dog inddraget for sent i processen. Det skal der laves om på.

 • Fortællinger om røde tal

  Budgetforhandlingerne er årets største kommunale mediebegivenhed. Der skal udråbes vindere og tabere, og kommunerne skal prøve at forklare borgerne, hvad de mange milliarder bruges til. Den udfordring bliver hvert år taget op af kommunernes kommunikationsfolk. Allerød, Randers, Silkeborg og København er gået til opgaven på hver deres måde

 • Få styr på kommunikationspolitikken

  Da kommunikationspolitikken er et relativt ungt redskab i moderne ledelse, bliver der løbende eksperimenteret både med formen, processen, organisering af opgaven og opfølgning. Der findes ikke en enkelt opskrift på en kommunikationspolitik. Og fælles for flere offentlige myndigheders kommunikationspolitikker er, at der ikke altid er skelnet lige skarpt mellem, hvad der er politik, og hvad der er en strategi.

Eksempler på kommunika-tionsstrategier

Forskning i kommunal kommunikation

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes