Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Netværk for koomunikatører

Nyheder

 • Rabat på KL’s kommunikations- og webnetværk

  Rabat på KL’s kommunikations- og webnetværk

  Er din kommune repræsenteret i et af KL’s fire netværk for enten web- og digitaliseringsmedarbejdere eller kommunikatører? Ellers kan I stadig nå det. Der er rabat ved tilmelding frem til d. 14.august.

 • Derfor er vi (ikke) på alle sociale medier

  Derfor er vi (ikke) på alle sociale medier

  Nogle kommuner er på hele fire sociale medier. Andre har helt fravalgt det. Det viser en ny optælling, som KL har lavet over kommunernes tilstedeværelse på Twitter, LinkedIn, Instagram og Facebook. Vi har talt med nogle af kommunerne om de valg og fravalg, de har truffet.

 • Kommunerne indtager de sociale medier

  Kommunerne indtager de sociale medier

  KL har netop lavet en optælling af kommunernes tilstedeværelse på de sociale medier. Den viser både, hvor mange kommuner der er på Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter, og hvor mange følgere de har.

 • 35 folkeskoler i Aalborg Kommune er på Facebook

  35 folkeskoler i Aalborg Kommune er på Facebook

  Over halvdelen af folkeskolerne i Aalborg Kommune er på Facebook. Det sociale medie er nemlig et godt sted at kommunikere om de positive historier, som forældre og omverdenen ikke får via ForældreIntra eller medierne. Derfor gør Skoleforvaltningen også meget for at understøtte siderne.

 • Horsens er blevet en del af Facebook-flokken

  Horsens Kommune er efter grundige overvejelser kommet på Facebook. Det sker, efter at 50 af kommunens institutioner allerede er kommet på. Læs her hvad kommunen gør strategisk for at sikre, at deres såvel som de decentrale sider bliver godt kørende.

 • Derfor fører vi på Facebook

  Odder, Horsens og Københavns Kommuner klarer sig ifølge KL's seneste optælling bedst på Facebook. Vi har spurgt dem, hvad successen skyldes.

 • Top 15 kommuner på Facebook

  Hvilke kommuner klarer sig bedst på Facebook? Få svaret i KL’s nye optælling, som viser hvor mange kommuner, der er på Facebook, hvem der har flest fans, og hvem der er bedst til at interagere.

 • Kommuner massivt til stede på sociale medier

  Ni ud af ti kommuner er i dag på sociale medier, viser en ny undersøgelse. Det er gode tegn, lyder det fra flere kommunikationsrådgivere.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes