Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Kommunikationsdøgn 14

Nyheder

 • KL-kampagne nomineret til pris

  Kampagnen "Tænk dig om før du IKKE stemmer", som KL var med til at stå bag, er nomineret til KomPris 14, der uddeles den 18. november.

 • Kommunikation i vandkanten

  Kommunikation i vandkanten

  Hjørring Kommune blev for to uger siden ramt af årtiers værste oversvømmelser. Det satte for alvor krisekommunikationen mellem kommune, beredskab, borgere og presse på prøve.

 • Langelands borgere nudges til sundere vaner

  Langelands borgere nudges til sundere vaner

  Kan man ved hjælp af nudging få folk til at vælge sundere madvarer, når de handler? Ja, siger Langeland Kommune, som har prøvet det. Hør hvordan på kommunernes Kommunikationsdøgn14.

 • ”Det er nødvendigt, at vi som kommunikatører er ude på skolerne”

  ”Det er nødvendigt, at vi som kommunikatører er ude på skolerne”

  Sådan lyder budskabet fra Vordingborg Kommune. Her har skoleafdelingen succes med at tilbyde skolerne kommunikationsbistand. Det er nemlig skolelederne, som er tætteste på målgrupperne og ved, hvad der er relevant at kommunikere om i forhold til den nye skole.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes