Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Netværk for koomunikatører

Nyheder

 • Netværk for kommunale kommunikatører og digitaliseringsmedarbejdere

  Netværk for kommunale kommunikatører og digitaliseringsmedarbejdere

  Om en måned er der frist for tilmelding til KL's fire nye netværk for henholdsvis kommunale kommunikatører samt web- og digitaliseringsmedarbejdere. Netværkene er for alle, som gerne vil sparre med andre om opgaver og få ny viden med hjem.

 • 35 folkeskoler i Aalborg Kommune er på Facebook

  35 folkeskoler i Aalborg Kommune er på Facebook

  Over halvdelen af folkeskolerne i Aalborg Kommune er på Facebook. Det sociale medie er nemlig et godt sted at kommunikere om de positive historier, som forældre og omverdenen ikke får via ForældreIntra eller medierne. Derfor gør Skoleforvaltningen også meget for at understøtte siderne.

 • Horsens er blevet en del af Facebook-flokken

  Horsens er blevet en del af Facebook-flokken

  Horsens Kommune er efter grundige overvejelser kommet på Facebook. Det sker, efter at 50 af kommunens institutioner allerede er kommet på. Læs her hvad kommunen gør strategisk for at sikre, at deres såvel som de decentrale sider bliver godt kørende.

 • Derfor fører vi på Facebook

  Derfor fører vi på Facebook

  Odder, Horsens og Københavns Kommuner klarer sig ifølge KL's seneste optælling bedst på Facebook. Vi har spurgt dem, hvad successen skyldes.

 • Top 15 kommuner på Facebook

  Hvilke kommuner klarer sig bedst på Facebook? Få svaret i KL’s nye optælling, som viser hvor mange kommuner, der er på Facebook, hvem der har flest fans, og hvem der er bedst til at interagere.

 • Kommuner massivt til stede på sociale medier

  Ni ud af ti kommuner er i dag på sociale medier, viser en ny undersøgelse. Det er gode tegn, lyder det fra flere kommunikationsrådgivere.

 • Kommunal kommunikation 2014: Øget professionalisering

  Hvad karakteriserer kommunernes kommunikation i 2014? Og hvor skal der gives en ekstra skalle i 2015? To eksperter giver deres status på året, der snart er gået.

 • Gode råd til skolekommunikationen 2015

  I 2014 har kommunerne arbejdet på højtryk for at kommunikere om den nye folkeskole. Omstillingen tager dog tid. Det stiller krav til en fortsat løbende kommunikation og dialog. Her er 6 gode råd til skolekommunikationen i 2015.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes