Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Nyheder

 • ”Borgerne er eksperter i deres egne udfordringer”

  ”Borgerne er eksperter i deres egne udfordringer”

  Der er mange fordele ved at inddrage borgerne i kommunens arbejde. Men hvis kommunerne vil have det optimale ud af samarbejdet, så kræver det, at de begynder at arbejder med ’borgerlyst’ frem for ’borgerinddragelse’.

 • Få et smugkig i programmet til K-Døgn15

  Få et smugkig i programmet til K-Døgn15

  Det foreløbige program til KL’s Kommunikationsdøgn15 er netop blevet offentliggjort. Lær bl.a. at måle effekten af jeres kommunikation, bliv mestre i Instagram og få indblik i, hvordan I bedst brander jeres kommune til flere borgere.

 • Find eksempler på skriveguides her

  Find eksempler på skriveguides her

  Flere kommuner har lavet skriveguides og håndbøger, som skal hjælpe medarbejderne til at skrive i et bedre og mere tilgængeligt sprog. I denne artikel har vi samlet nogle eksempler.

 • Lær at navigere på de sociale medier

  Lær at navigere på de sociale medier

  Hvordan opnår I målbar effekt af kommunikationen på de sociale medier, og hvordan håndterer man kritiske indlæg på den kommunale Facebook-side? Deltag i KL’s workshop og bliv endnu bedre til at navigere på de sociale medier.

 • Nye webprincipper skal sikre bedre brugeroplevelse på Roskilde.dk

  Roskilde Kommune er i gang med at implementere nye webprincipper, som skal sikre, at kommunens hjemmeside bliver mere brugervenlig. Her arbejder man både med en pjece og to plakater, som skal gøre det nemt for kommunens medarbejdere at prioritere og vinkle indholdet.

 • Dørene åbnes til K-Døgn15

  KL har netop åbnet for tilmeldinger til årets Kommunikationsdøgn, som er det eneste årlige arrangement for alle, der beskæftiger sig med kommunikation i kommunerne. Der er rabat til dem, som tilmelder sig senest d. 14. august.

 • Svendborg sætter billeder på plejecentre anno 2015

  I fire nye film, som Svendborg Kommune står bag, fortæller ældre borgere med egne ord, hvordan deres hverdag ser ud på et plejecenter. Filmene skal være med til at skabe et andet og mere positivt billede, end det som mange medier skitserer.

 • Rabat på KL’s kommunikations- og webnetværk

  Er din kommune repræsenteret i et af KL’s fire netværk for enten web- og digitaliseringsmedarbejdere eller kommunikatører? Ellers kan I stadig nå det. Der er rabat ved tilmelding frem til d. 14.august.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes