Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL's kommunikationssite er henvendt til alle, som beskæftiger sig med kommunikation i kommunerne. Her finder du kommunale eksempler, temaguides og relevante publikationer, som kan give inspiration til din kommunes kommunikationsarbejde. Samtidig kan du få et overblik over de netværk og workshops, som KL afholder for kommunale kommunikatører.   

Nyheder

 • Tilmeld dig KL’s Kommunikationsnetværk 2016

  Arbejder du med forskellige kommunale kommunikationsopgaver? Og kunne du godt tænke dig at sparre med kollegaer fra andre kommuner? Måske er et af KL's netværk inden for kommunikation og web noget for dig. Tilmeldingsfristen er den 4. februar og første møde er i marts.

 • Materialer fra K-Døgn15

  Materialer fra K-Døgn15

  K-Døgnet 2015 var fyldt med oplæg om alt fra borgerinddragelse, sociale medier og kommunebranding. Få et overblik over artikler, præsentationer m.v. fra konferencen her.

 • Borgerinddragelse med ligeværdige parter

  Borgerinddragelse med ligeværdige parter

  Komplekse politiske problemstillinger som klimatilpasning og flygtninge øger borgernes behov for at blive inddraget i den politiske beslutningsproces, lød det fra Teknologirådets direktør på Kommunikationsdøgn.

 • Digitalisering: Indholdet skal give mening for borgeren

  Digitalisering: Indholdet skal give mening for borgeren

  Det er vigtigt at hoppe i borgerens sko, når kommunen skal udvikle digitale løsninger, påpegede to fagfolk på KL’s Kommunikationsdøgn i Korsør.

 • Et godt slogan gør det ikke alene

  Et godt slogan gør det ikke alene

  Branding handler om at finde kommunens egenart. Det er ikke nok at være en grøn kommune ligesom alle de andre, fastslog Nikolaj Stagis på KL’s Kommunikationsdøgn.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes