Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Netværk for koomunikatører

Nyheder

 • Kommunalvalgskampagne vinder kommunikationspris

  Kommunalvalgskampagne vinder kommunikationspris

  KL, Danske Regioner og Økonomi- og Indenrigsministeriets valgkampagne 'Tænk dig om før du ikke stemmer' vandt tirsdag Dansk Kommunikationsforenings jurypris KomPris'14.

 • Nye aktiviteter for kommunikatører og digitaliseringsmedarbejdere

  Nye aktiviteter for kommunikatører og digitaliseringsmedarbejdere

  Arbejder du til dagligt med kommunale kommunikationsopgaver eller digital kommunikation? Og kunne du godt tænke dig at sparre med kollegaer fra andre kommuner? Så er nogle af de workshops og netværk, som KL starter op i 2015 noget for dig.

 • Kommunerne skal kende til deres omtale

  Kommunerne skal kende til deres omtale

  Kommunerne er nødt til at vide, hvilke sager der kører mod dem, hvis de vil undgå modvind i medierne. Det var et af budskaberne fra Benjamin Rud Elberth, da han på K-Døgnet gav gode fif til at sætte dagsordenen på de sociale medier.

 • Kommunikation skal tackle tillidskrisen

  Kommunikation skal tackle tillidskrisen

  Borgernes tillid til politikere og den offentlige forvaltning kan kun genoprettes, hvis de kommunale kommunikatører bruger deres faglighed som strategiske rådgivere, lød budskabet på K-Døgn.

 • Spis grønt på eget initiativ

  Hvis sundheden skal højnes blandt borgerne, handler det om at give dem mulighed for selv at vælge de sundere løsninger, lød det til KL’s Kommunikationsdøgn.

 • Fra mere til bedre kommunikation i kommunerne

  Relationer til andre mennesker og bedre kvalitet i det kommunerne kommunikerer, er fremtiden. Det var et af budskaberne, da en fremtidsforsker gav kommunale kommunikatører tips til at se ind i fremtiden.

 • KL-kampagne nomineret til pris

  Kampagnen "Tænk dig om før du IKKE stemmer", som KL var med til at stå bag, er nomineret til KomPris 14, der uddeles den 18. november.

 • Kommunikation i vandkanten

  Hjørring Kommune blev for to uger siden ramt af årtiers værste oversvømmelser. Det satte for alvor krisekommunikationen mellem kommune, beredskab, borgere og presse på prøve.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes