Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Kommunikationsdøgn 14

Nyheder

 • Brug for flere rådgivende kommunikatører

  Brug for flere rådgivende kommunikatører

  Landet over arbejder dygtige kommunikationschefer, pressekonsulenter og informationsmedarbejdere på at understøtte kommunale beslutninger. For ofte bliver kommunikatørerne dog inddraget for sent i processen. Det skal der laves om på.

 • Folkemødet i Gladsaxe

  Folkemødet i Gladsaxe

  Politik, kultur og fest mødes hvert år i Gladsaxe, hvor kommunen på en sjov og kreativ måde præsenterer relevante politiske emner for de 10-15.000 fremmødte borgerne.

 • Kommuner: Sæt dagsordenen på de sociale medier!

  Kommuner: Sæt dagsordenen på de sociale medier!

  Det flyder med samtaler på de sociale medier. Nu er det på tide, at kommunerne holder øje med det, der tales om, og potentielt også tage til genmæle eller nuancere samtalerne. Digital chef hos Geelmuyden Kiese giver fif til hvordan.

 • "Smid brochuren og plakaten ud i skraldespanden"

  "Smid brochuren og plakaten ud i skraldespanden"

  Hvis kommunerne vil begynde at nudge, så skal der tænkes i motivation, viden og viljestyrke frem for plakater og brochurer. Kun derved kan man påvirke borgernes adfærd.

 • Ny kampagne for Digital Post

  Foldere, merchandise og en facebookindsats. Det er blot nogle af elementerne i en ny kampagne for Digital Post, som skal hjælpe kommunerne med at informere borgerne om den nye ordning.

 • Vil I vinde årets Kommunikationspris?

  Har jeres kommune lavet et kommunikationsprojekt, som, I mener, er noget helt særligt? Så bør I måske indstille det til årets Kompris.

 • Film om den nye skole - nu på flere sprog

  Undervisningsministeriet offentliggjorde tidligere i år en film og en miniguide om den nye folkeskole på dansk. Nu kan de også findes på arabisk, bosnisk, engelsk, somali og tyrkisk.

 • ”Det er for trygt bare at skrive artikler”

  Kommunernes kommunikatører bør i højere grad træde ud af den producerende rolle og ind i den rådgivende. Ellers bliver de overflødige, mener stifter af kommunikationsbureauet Advice.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes