Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Kommunikation

KL vil bidrage til, at de kommunale kommunikationsfolk kan lære af hinanden og blive endnu bedre. Her tilbyder vi inspiration til arbejdet med kommunikation i kommunerne. Du finder fx kommunale eksempler, forskningsartikler, temaguides, vejledninger og relevante publikationer.

Kommunikationsdøgn 14

Nyheder

 • 'Vi vil være der, hvor borgerne er'

  Vil du helst have information fra kommunen på Facebook, i lokalavisen eller et helt tredje sted? Det har Køge Kommune spurgt deres borgere om i en ny undersøgelse. Den skal styrke kommunens kommunikation.

 • Sådan skaber vi bedre borgermøder

  På KL’s Kommunikationsdøgn kan du få gode fif til, hvordan kommunikatører kan spille en rolle i forhold til at skabe mere effektive borgermøder. Få en forsmag her.

 • Egedal laver intern kommunikationsstrategi

  Egedal Kommune lavede i juni kommunens første interne kommunikationsstrategi, der skal sætte retning og mål for kommunikationen i kommunen.

 • Silkeborg skaber effektive borgermøder med data

  I Silkeborg Kommune er man sammen med to andre kommuner ved at lave et værktøj, som alle kommuner kan bruge til at fortolke og bruge de tal, de allerede har liggende. I Silkeborg bruger man bl.a. tallene til at lave bedre borgermøder.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes