Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Jura

Kommunerne står til daglig overfor mange juridiske problemstillinger, hvor det er KL's opgave at vejlede og støtte kommunerne.

På denne side kan du finde materiale til brug for løsning af konkrete juridiske opgaver inden for kommunalret, forvaltningsret, personalejura og generel jura, herunder juridiske problemstillinger, der relaterer sig til udbud og virksomhedsoverdragelse.

Du finder fx. udtalelser fra ombudsmanden, notater, principielle afgørelse og kendelser, tjenestemandsregler  og publikationer.

Derudover kan du se, på hvilke områder KL tilbyder juridisk konsulentrådgivning, ligesom du kan finde relevante konferencer samt faglige arrangementer inden for både det personalejuridiske og kommunale- og forvaltningsretlige område.

 

Nyheder

  • 18.12.14

    KL: Udfald af fedmesagen ved EU-Domstolen var forventet

    EU-Domstolen har i dag afvist, at fedme er selvstændigt beskyttet i EU-retten på linje med race og religion. Samtidig anerkender EU-Domstolen, at fedme under visse omstændigheder kan udgøre et handicap. Nu er det op til de danske domstole at afgøre, om dagplejeren Karsten Kaltoft havde et handicap, og om det i givet fald var dette, der var årsagen til, at han blev afskediget.

Konferencer og arrangementer

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes