Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold


Nyt om folkeskolen

 • 30.09.14

  Ingen vejledende takster for 2014/2015

  KL har hvert år beregnet vejledende takster for hhv. folkeskole og SFO på baggrund af regnskabstal. For indeværende skoleår 2014/15 er det ikke muligt at foretage en retvisende beregning. Som alternativ vil der her blive beskrevet en vejledning til, hvordan kommunen kan beregne egne takster.

 • 23.09.14

  Ny ansøgningsrunde i A.P. Møller Fondens folkeskoleprojekt

  I dag igangsættes anden ansøgningsrunde til A.P. Møller Fondens folkeskoledonation. Donationen er på i alt én mia. kr. og skal udmøntes over fire-seks år med to ansøgningsfrister om året.

 • 22.09.14

  Temadag om samarbejdet med forældre om børns læring

  Sæt kryds i kalenderen 24. november 2014

 • 16.09.14

  Værktøjer til vurdering af undervisningskompetence

  Målsætningen om fuld kompetencedækning i 2020 kræver, at skoleledelserne løbende kompetencevurderer lærerne. Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Børne- og Kulturchefforeningen og KL formidler derfor to værktøjer, som kan understøtte dette arbejde.

 • 12.09.14

  Inspirationsmateriale: Fokus på folkeskolens resultater med kvalitetsrapport 2.0

  Den nye kvalitetsrapport 2.0 er forenklet ift. kvalitetsrapport 1.0, og hovedfokus er på resultater frem for på input og aktiviteter. Den nye kvalitetsrapport understøtter i højere grad end tidligere, at rapporten kan bruges som et fremadrettet mål- og resultatstyringsværktøj. I vedhæftede inspirationsmateriale kan kommunerne finde inspiration til arbejdet med den nye kvalitetsrapport 2.0.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes