Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold


Nyt om folkeskolen

 • 30.01.15

  I form til reformer

  Reformerne på bl.a. uddannelsesområdet har fået et langt mere helhedsorienteret sigte, hvor flere aktører inddrages. Den tendens vil udlandet skele til, vurderer en professor på KL’s Børn & Unge Topmøde.

 • 30.01.15

  Video: Hvad synes eleverne egentlig om KL’s Børn & Unge Topmøde?

  Politikere og debattører har i to dage talt om børn og unge. Men hvad synes eleverne egentlig om de politiske budskaber, som har fyldt konferencen? Se videoen her.

 • 29.01.15

  Succes fra Fredericia udfordrer unges uddannelsesvalg

  De unge i Fredericia og Middelfart har i højere grad fået øjnene op for de muligheder, der ligger i erhvervsuddannelserne, efter at kommunen har skabt et projekt, hvor der bygges bro mellem grundskolen, ungdomsuddannelserne og erhvervslivet.

 • 29.01.15

  ”Løb ikke efter mål uden at kende formålet”

  Ledelsen af folkeskolen er under forandring. På KL’s Børn & Unge Topmøde gav tre repræsentanter for ledere i skoleverdenen deres syn på, hvordan ledelsen på alle niveauer kan rykke tættere på folkeskolens kerneydelse og i fællesskab realisere en ny skole - med eleverne i centrum.

 • 29.01.15

  En fælles folkeskole er noget, vi skaber sammen - hver dag

  Vi skal tale folkeskolen op, ikke ned. Det har vi alle et ansvar for, sagde Lis Tribler, medlem af KL’s Børne- og Kulturudvalg, da hun gav en status på realiseringen af folkeskolereformen på KL’s Børn & Unge Topmøde.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes