Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Børn og unge

Her finder du nyt om Børne- og ungeområdet. Du kan på siden gå direkte videre til undersiderne i venstremenuen, læse nyheder, finde arrangementsoversigt og læse faktaark.

Fakta

 • Faktaark: Anbringelser af børn og unge

  KL har udarbejdet et faktaark om kommunernes anbringelser af børn og unge.

 • Faktaark: Dagtilbud

  Beskrivelsen af dagtilbudsområdet indeholder dagpleje, vuggestue, børnehave, integrerede daginstitutioner, fritidshjem, klubber samt skolefritidsordninger (SFO - egentlig underlagt Folkeskoleloven).

 • Faktaark: Udsatte børn og unge

  KL har udarbejdet en kort beskrivelse af fakta om kommunernes ansvar og indsats overfor udsatte børn og unge Læs mere nedenfor.

Nyheder

 • Uddannelsespolitik som vækstdriver

  *Bemærk kort tilmeldingsfrist* Uddannelsespolitikken er en afgørende driver i udviklingen af vækst og beskæftigelse både nationalt og lokalt. Netop den lokale vinkel på uddannelsespolitik sætter KL fokus på den 19. maj på konferencen, Lokal uddannelsespolitik – campus, erhvervsuddannelser, vækst og beskæftigelse. Dagens program vil bestå af oplægsholdere med forskellige vinkler på uddannelsespolitik. Målet med konferencen er, at inspirere til debat og dialog blandt de centrale aktører i udvikling og udformning af lokale uddannelsespolitik.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes