Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Børn og unge

Her finder du nyt om Børne- og ungeområdet. Du kan på siden gå direkte videre til undersiderne i venstremenuen, læse nyheder, finde arrangementsoversigt og læse faktaark.

Fakta

 • Faktaark: Anbringelser af børn og unge

  KL har udarbejdet et faktaark om kommunernes anbringelser af børn og unge.

 • Faktaark: Dagtilbud

  Beskrivelsen af dagtilbudsområdet indeholder dagpleje, vuggestue, børnehave, integrerede daginstitutioner, fritidshjem, klubber samt skolefritidsordninger (SFO - egentlig underlagt Folkeskoleloven).

 • Faktaark: Udsatte børn og unge

  KL har udarbejdet en kort beskrivelse af fakta om kommunernes ansvar og indsats overfor udsatte børn og unge Læs mere nedenfor.

Nyheder

 • Kom til KL’s Uddannelsestræf i Kolding

  På grund af stor efterspørgsel afholder KL både et uddannelsestræf på Sjælland og i Jylland. Der er stadig ledige pladser i Jylland den 8. december. Tilmeld dig nu og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre flere unge ikke-uddannelsesparate uddannelsesparate, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

 • 01.10.15

  Inspirationsmøde om samarbejde med forældre om børns læring i dagtilbud og skole

  Kom og få inspiration til nye tiltag ift. forældresamarbejde. Alle forældre har ressourcer i relation til deres barn. Forældre skal i samarbejde med de professionelle i dagtilbud og skole have mulighed for at bidrage bedst muligt til barnets udvikling, trivsel og læring. KL inviterer derfor til inspirationsmøde om fornyelse af forældresamarbejdet i dagtilbud og skole d. 22. oktober i TREFOR park, Odense.

 • 01.10.15

  Regionale temamøder om læring, dokumentation og styring i dagtilbud

  KL inviterer chefer, forvaltningsmedarbejdere og områdeledere/institutionsledere til temamøder om dagtilbud henholdsvis d. 2. og d. 24. november samt d. 8. december.

 • 24.09.15

  Digitale redskaber - et hit i dagtilbud

  KL inviterer til afslutningskonference på udviklings- og forskningsprojektet om digitale redskaber i dagtilbud. Konferencen afholdes d. 10. december i Odense Congres Center.

 • 21.09.15

  Konference om de unges identitetsdannelse og nye tendenser i det pædagogiske arbejde

  KL byder velkommen til en spændende fritids- og klubkonference d. 27. november i Roskilde Kongrescenter. Konferencen vil præsentere relevant forskning og praksis på fritids- og klubområdet. Området er under forandring i lyset af folkeskolereformen, et faldende børnetal samt børn og unges ændrede søgemønstre. Kom og få inspiration til nye politiktiltag.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes