Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Børn og unge

Her finder du nyt om Børne- og ungeområdet. Du kan på siden gå direkte videre til undersiderne i venstremenuen, læse nyheder, finde arrangementsoversigt og læse faktaark.

Fakta

 • Faktaark: Anbringelser af børn og unge

  KL har udarbejdet et faktaark om kommunernes anbringelser af børn og unge.

 • Faktaark: Dagtilbud

  Beskrivelsen af dagtilbudsområdet indeholder dagpleje, vuggestue, børnehave, integrerede daginstitutioner, fritidshjem, klubber samt skolefritidsordninger (SFO - egentlig underlagt Folkeskoleloven).

 • Faktaark: Udsatte børn og unge

  KL har udarbejdet en kort beskrivelse af fakta om kommunernes ansvar og indsats overfor udsatte børn og unge Læs mere nedenfor.

Nyheder

 • 26.11.14

  Lad os sammen blive bedre til at inddrage børn og unge

  Børnerådets konference ”Beslutninger i Børnehøjde” viste, at kommunerne for alvor er ved at få øjnene op for gevinsterne ved at inddrage børn og unge. Mange af dem har gode erfaringer, som andre kommuner kan lære af, skiver KL og Børnerådet i et fælles debatindlæg.

 • 21.11.14

  Kreative unge på Børn & Unge Topmødet

  Danmark har brug for innovative unge talenter

 • 19.11.14

  Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencedagen Klar til det digitale kompetenceløft - hvordan?

  Få svar på, hvordan morgendagens administrative medarbejderprofil ser ud, hvordan kommunerne kan 'tone' kontoruddannelsen, så eleverne bliver knivskarpe til digital service, hvordan kommunerne kan samarbejde med uddannelsesinstitutionerne om indholdet i grunduddannelserne (kontor-, administrationsbachelor- og socialrådgiveruddannelserne) og hvordan man tilrettelægger en effektiv strategisk kompetenceudvikling - bl.a. i lyset af beskæftigelsesreformens nye digitale værktøjer.

 • 17.11.14

  Talenter i folkeskolen - en halvdagskonference

  Børn og unge med talent, interesse og motivation er en gruppe, som kræver en specifik indsats, så deres motivation fastholdes og spredes ud til alle skolens emner.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes