Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Børn og unge

Her finder du nyt om Børne- og ungeområdet. Du kan på siden gå direkte videre til undersiderne i venstremenuen, læse nyheder, finde arrangementsoversigt og læse faktaark.

Fakta

 • Faktaark: Anbringelser af børn og unge

  KL har udarbejdet et faktaark om kommunernes anbringelser af børn og unge.

 • Faktaark: Dagtilbud

  Beskrivelsen af dagtilbudsområdet indeholder dagpleje, vuggestue, børnehave, integrerede daginstitutioner, fritidshjem, klubber samt skolefritidsordninger (SFO - egentlig underlagt Folkeskoleloven).

 • Faktaark: Udsatte børn og unge

  KL har udarbejdet en kort beskrivelse af fakta om kommunernes ansvar og indsats overfor udsatte børn og unge Læs mere nedenfor.

Nyheder

 • 11.02.16

  Elevens læringsrum fuld af it

  Den 13. april 2016 afholder KL konference om didaktiske muligheder i folkeskolen med anvendelse af it. Alle skoler og kommuner arbejder målrettet med at implementere folkeskolereformen, og der er rigtig mange spændende initiativer i gang rundt omkring i landet. Konferencen stiller skarpt på, hvordan digitalisering kan bidrage til nytænkning af den pædagogisk-didaktiske praksis i folkeskolen. Det digitale område er under konstant udvikling, og konferencen har fokus på elever som egen producenter, Future Classroom Lab, 21st Century Skills, kodning mm.

 • 11.02.16

  Eftermiddagsmøder om samarbejde med forældre om børns læring

  Kom og få inspiration til at udvikle samarbejdet mellem forældre og dagtilbud/skole om børns læring. KL holder to eftermiddagsmøder om temaet i Vejle d. 20. april og i Roskilde d. 27. april 2016. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 • 08.02.16

  Politiske møde om 0-18 års området, forår 2016

  De politiske møder om 0-18 års området bliver i 2016 udvidet. Hele det politiske udvalg for børne- og ungeområdet er inviteret til at deltage.

 • 08.02.16

  Læring for alle - det starter i dagtilbud

  KL inviterer til den årlige dagtilbudskonference om kvalitet og læring i dagtilbud d. 24. maj 2016. På konferencen vil der blive præsenteret ny viden fra forskning og flere eksempler på kommunal praksis.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes