Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Beskæftigelse og integration

En aktiv beskæftigelses- og integrationspolitik har stor betydning for den enkelte borgers hverdag og for bevarelsen af velfærdssamfundet. Kommunernes indsats er afgørende for, at politikken lykkes. På denne hjemmeside kan du læse om beskæftigelses- og integrationsindsatsen, jobcentrene, ydelser på området m.v.

Gå til Politisk Partnerskab

Nyheder

 • 12.05.15

  Integrationstræf 15 - Modtagelse med mening

  KL og Socialstyrelsen inviterer igen i år til Integrationstræf. En god modtagelse af flygtninge er afgørende for en god start i Danmark. Integrationstræf 15 sætter fokus på, hvordan modtagelsesindsatsen kan give mening for både nyankomne flygtninge, kommuner og lokalsamfund. Træffet finder sted den 7. september i Kolding.

 • 07.05.15

  Tilskud til at modtage og integrere flygtninge er fordelt

  I januar blev KL og regeringen enige om, at kommunerne samlet set skulle have 325 mio. kr. i tilskud til at tage imod og integrere de markant flere flygtninge, der ventes i 2015. Kommunerne får nu besked om, hvordan pengene bliver fordelt kommunerne imellem.

 • 07.05.15

  Nyt dokument vedhæftet første henvendelse til sygemeldte

  KL har i samarbejde med KOMBIT udarbejdet en grafisk præsentation af, hvad der sker for den sygemeldte i forbindelse med et sygefraværsforløb.

Arrangementer

Afholdte arrangementer

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes