Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Udbetaling Danmark

Udbetaling Danmark har nu været i fuld drift siden 1. marts 2013. Kommunernes Borgerservice skal dog stadig varetage de opgaver, der forudsætter personlig kontakt med borgerne. Derudover vil der være et tæt samarbejde mellem kommunerne og Udbetaling Danmark om udveksling af oplysninger for sagsbehandlingen, helhedsorienteret kontrol, opkrævning, mv.

I forbindelse med økonomiaftalen for 2015 blev det aftalt, at endnu 5 områder skulle overgår til Udbetaling Danmark. Områderne er: Fleksydelse, begravelseshjælp, delpension, international sygesikring og efterlevelseshjælp. Områderne afdækkes i løbet af efteråret 2014, hvorefter lovgivningsprocessen går i gang. Myndighedsoverdragelsen kommer til at ske pr. 1. maj 2015.

 

Aktuelt

 • 27.09.14

  Afregning af KMD UHB Administration

  En række kommuner har opsagt KMD UHB Administration. Imidlertid kan Udbetaling Danmark ikke overtage den samlede kontrakt med KMD på samme vilkår som kommunerne. Denne administrative informationsskrivelse anviser derfor, hvordan kommunerne skal forholde sig i forhold til den fremtidige drift af systemet.

 • 07.01.14

  Administrativ information: Serviceaftale på plads mellem Udbetaling Danmark og KMD

  Udbetaling Danmark og KMD har afsluttet forhandlingerne om en ny serviceaftale. Den nye serviceaftale erstatter kommunernes aftaler for de dele af deres serviceaftaler med KMD, som de ikke skal bruge på Udbetaling Danmarks områder. I forlængelse af KL’s budgetvejledning for 2013 og administrativ information 20. december 2012, opfordres kommuner til at opsige de dele af deres serviceaftaler med KMD, som de ikke skal bruge på Udbetaling Danmarks områder, hvis dette ikke allerede er sket.

 • 16.12.13

  Evaluering af Udbetaling Danmark og ny analyse om mulige opgaver til overdragelse til Udbetaling Danmark

  På baggrund af økonomiaftalen mellem KL og regeringen for 2014 er der igangsat en evaluering af erfaringerne med etablering af og drift af Udbetaling Danmark. Samtidig har Regeringen ønsket at gennemføre en vurdering af, om der eventuelt er andre opgaveområder, der med fordel kan overføres til Udbetaling Danmark.

Annonce

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes