Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Administration og digitalisering

Kommunerne og KL arbejder for, at digitalisering skal sikre fortsat udvikling af den offentlige sektor og skabe både forbedringer og effektivisering. Det understøtter vi med initiativerne i den fælleskommunale digitaliseringsstrategi og samarbejdet med regeringen om den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Begge strategier udløber med udgangen af 2015.  Derfor har KL i samarbejde med kommunerne formuleret en ny fælleskommunal digitaliseringsstrategi. Læs mere om strategien her

Hertil kommer en bred indsats i forhold til bl.a. rammearkitektur, it-arkitekturstyring, velfærdsteknologi, selvbetjeningsløsninger, borgerservice og uddannelsen af digitale ambassadører.

Nyheder

Kommunale eksempler

  • 31.08.15

    Bliv frivillig, også selvom du får en ydelse fra det offentlige.

    Københavns Kommune er blevet opmærkesomme på at der er mange, som tror at man ikke må være frivillig når man modtager en ydelse fra det offentlige, fx kontanthjælp, dagpenge og førtidspension. Den myte arbejder Københavns Kommune på at aflive.

  • Den nye Borger App 23.06.15

    Den nye Borger App

    Projekt BorgerApp skal hjælpe med de digitale muligheder og bliver nu gennemført i fem kommuner i Danmark. Her har man uddannet frivillige digitale ambassadører til at hjælpe andre borgere med BorgerApp'en.

Annonce
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes