Indhold

24.04.18 10:30

Turismetræf 18 afholdes den 4. september på Tirpitz i Blåvand

KL afholder turismetræf den 4. september 2018. Overskriften for årets turismetræf er "Danmarks nye oplevelsesgeografi" og afholdes på Tirpitz i Blåvand.

Det danske turismelandkort er i opbrud og overalt i Danmark ser nye tværkommunale destinationssamarbejder dagens lys.

Der bliver investeret betydelige summer i destinationsudvikling. Fonde, kommuner og private investorer investerer i kulturinstitutioner, besøgcentre og i bymiljøerne i de danske turistbyer. Investeringerne er med til at fremhæve og forstærke stedernes kvalitet og det kan ses i stigende besøgstal.

Men hvordan løfter man stedernes kvalitet, hvordan skaber man et stærkt brand, og hvilke krav stiller det til den offentlige turismefremme, til planlægningen og til kulturinstitutionerne?

Alt det dykker vi ned i på Turismetræf 18, hvor vi skal høre om internationale erfaringer, se hvordan investeringer i kystsikring og destinationsudvikling kan gå hånd i hånd - og så skal vi diskutere de nye digitale muligheder og i det hele taget netværke med gode kollegaer og interessenter på turismeområdet.

Vi har sammen med Seismonaut sammensat et spændende program, hvor:

  • Marco Berenthz fra tegnestuen Norrøn vil vise hvordan fremtidens kystsikring kan ses, ikke kun som en teknisk udfordring, men som en unik chance for at udvikle Danmark uden for hovedstaden.
  • BARK Rådgivning vil fortælle om hvordan man kan skabe sammenhængende destinationsudvikling gennem stedsspecifik branding på baggrund af et inspirationsoplæg med en række nordeuropæiske cases.
  • Jacob Würtz, Co-founder & CEO i MESOPO vil give eksempler på hvordan vi kan udvikle vores turistattraktioner, handelsstrøg og kulturtilbud med data, og tale om de muligheder og udfordringer, der opstår når vi indsamler og arbejder med data fra “den virkelige verden”.

Tilmeld dig og dine kolleger til Turismetræf 18 her

Se hele programmet nederst på siden.

Jacob Würtz, Co-founder & CEO I Sentia

Yderligere materiale

Annonce

Annonce

Annonce