Indhold

16.01.18 11:27

Så er tilmeldingen til Erhvervstræf 2018 åbnet

Det er nu muligt at tilmelde sig til Erhvervstræf, der afholdes onsdag den 16. maj 2018 i København. Erhvervstræf 2018 er et maskinrum for kommunale medarbejdere, der arbejder med erhvervsudvikling og erhvervsfremme.

Erhvervstræf 2018 henvender sig til administrative medarbejdere, som interesserer sig for erhvervsudvikling og erhvervspolitiske problemstillinger i kommunerne. Arrangementet tager afsæt i den kompleksitet, som medarbejdere på erhvervsområdet arbejder med, og danner et maskinrum, hvor du i fællesskab med kollegaer fra kommuner, erhvervsråd og business regions kan arbejde med de problemstillinger, der findes ved erhvervsudvikling på tværs af områder.

Om formiddagen er fokus på den aktuelle debat om erhvervsfremme, og udvalgsformand, Claus Juhl, præsenterer nogle af de anbefalinger, som Forenklingsudvalget afleverer til regeringen i ultimo marts 2018.

Efter frokost deles deltagerne op i to udfordringsbaserede arbejdsrum inden for to temaer: arbejdskraft og smidigt myndighedsarbejde. Arbejdsrummene faciliteres af Antropologerne, og sætter overordnet fokus på hvordan man som kommunal medarbejder bedst navigerer i krydspresset mellem at sikre virksomhederne den bedste service, samarbejdsfladerne til andre afdelinger og de politiske ønsker.

Læs mere om Erhvervstræf og tilmeld dig her: http://tilmeld.kl.dk/ET18

Yderligere materiale

Annonce

Annonce

Annonce