Indhold

24.04.18 09:00

KL's Erhvervstræf 2018 byder på workshop med antropologisk tvist

KL's Erhvervstræf 2018 byder på workshop med antropologisk tvist

Rikke Ulk, chefantropolog og direktør, faciliterer workshoppen Foto: Antropologerne

Om en lille måned løber KL's Erhvervstræf af stablen i Mogens Dahl Koncertsal. KL har talt med Rikke Ulk, direktør hos Antropologerne, som faciliterer eftermiddagsprogrammet.

Workshop faciliteret af Antropologerne

Antropologerne er det konsulentbureau KL har inviteret til at stå for en workshop under KL's Erhvervstræf 2018. De har viden og forståelse for gruppedynamikker, normer og kultur, hvilket er relevant for dagens overtema om at arbejde på tværs.

Direktør for Antropologerne, Rikke Ulk, udtaler:

"Et godt samarbejde og eventuelt partnerskab kræver forståelse for hinandens udgangspunkt. Der er brug for at man lægger sit eget faglige perspektiv til side, så man ser en opgave og med andre øjne. Antropologerne vil bidrage med redskaber og rammer så deltagerne kan hjælpe hinanden. ”

 

To temaer: arbejdskraft og smidigt myndighedsarbejde

Workshoppen handler om at sætte fokus på de udfordringer de kommunalt ansatte møder, når de til dagligt arbejder med opgaver, der skal løftes og løses i samarbejde med både interne og eksterne aktører. Deltagerne får nogle konkrete inputs og sparring til at samarbejde, skabe gode netværk og partnerskaber.

”Vi ønsker at rykke lidt ved den ‘danske’ tilbageholdenhed ved at skubbe til ny kontaktskabelse. Deltagerne vil få et udvidet netværk og nye sparringspartnere. ”

 

Problemstillingerne diskuteres på hhv. chef- og konsulentniveau

Deltagerne opdeles i leder- og konsulent grupper, så diskussionerne afspejler de udfordringer, de hver især møder til daglig.

De konkrete cases er udvalgt på baggrund af deltagernes egne erfaringer.

 

Metodiske værktøjer til at understøtte udvikling

Den metodiske tilgang lægger vægt på handling og visualisering, men også at klæde deltagerne på til at gribe arbejdet an på nye måder:

"Vi vil gerne facilitere en workshop, der tager udgangspunkt i folks egne hverdagsudfordringer og skabe ejerskab, til en proces ved at deltagerne oplever at de helt konkret tager hul på nogle af udfordringerne allerede på dagen. "

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

Annonce

Annonce

Annonce