Indhold

30.04.18 11:30

Få pladser tilbage til KL's Erhvervstræf – tilmeldingsfristen er på fredag den 4. maj

Få pladser tilbage til KL's Erhvervstræf – tilmeldingsfristen er på fredag den 4. maj

Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge danner rammerne for dagen.

64 kommuner har allerede tilmeldt sig KL's Erhvervstræf, der afholdes den 16. maj i København. Du kan – indtil på fredag – stadig nå at tilmelde din kommune til en af de sidste pladser.

KL's Erhvervstræf afholdes onsdag den 16. maj i København. Indtil videre har medarbejdere fra 64 kommuner tilmeldt sig dagen – du kan stadig nå at være med, men der er kun få pladser tilbage. Deltagerliste og program kan ses her.

Programmet byder på oplæg, debat og workshops

Programmet for dagen er sammensat med henblik på at sætte rammerne for at du sammen med kollegaer fra andre kommuner kan arbejde med relevante problemstillinger om den kommunale erhvervsudvikling og erhvervsfremme.

På dagen vil vi lægge ud med at sætte fokus på det nye erhvervsfremmesystem. Formand for Forenklingsudvalget, Claus Juhl, vil give et kig om bag udvalgets arbejde og anbefalinger. Der vil efterfølgende være en paneldebat om indretningen af det offentlige erhvervsfremmesystem med deltagelse af:

  • Formand for Forenklingsudvalget, Claus Juhl
  • Direktør Kent Damsgaard, DI
  • Kommunaldirektør Eik Møller, Ballerup Kommune
  • Adm. direktør Morten Bjørn Hansen, Business Kolding
  • Erhvervschef Tonny S. Thorup, Aalborg Kommune.

Inden frokost vil adm. direktør i joint action, Jacob Storch, gøre os klogere på relationel kapacitet, som metode til at samarbejde på tværs internt og eksternt.
Læs mere om Jacob Storchs oplæg her.

Jacobs oplæg skal inspirere os inden workshoppen om eftermiddagen, som netop sætter fokus på udfordringer ved samarbejde på tværs. Workshoppen er opdelt i to spor: Arbejdskraft og Smidig myndighedsarbejde.
Læs mere om workshoppen som faciliteres af Antropologerne.

Skal du også med til Erhvervstræf?

Sidste frist for at tilmelde sig dagen er på fredag den 4. maj.
Her kan du tilmelde dig og læse mere om program.

Annonce

Annonce

Annonce