Indhold

Konferencer og messer

Konference: Den gode skoledag - Variation i praksis

Deltag i konferencen "Den gode skoledag - Variation i praksis". Målet med konferencen er at støtte kommuner og skoler i at udnytte potentialet i åben skole, understøttende undervisning, motion og bevægelse samt faglig fordybelse.

Danmarks kommuner og skoler er godt i gang med arbejdet med omstillingen til en ny skole. Flere steder kæmpes der dog med at få elementerne til at blive et hele i den mere motiverende og varierede skoledag. Der er stadig behov for mere viden og inspiration til, hvordan man konkret kan gøre de fire reformelementer til en naturlig del af hverdagen.

På konferencen sættes der fokus på potentialerne i den mere motiverende og varierede skoledag og der stilles skarpt på følgende elementer:

• Den åbne skole
• Faglig fordybelse
• Understøttende undervisning
• Motion og bevægelse

Konferencen vil både indeholde oplæg fra forskning og praksis, hvor deltagerne får mulighed for at drøfte temaerne med henblik på at identificere god praksis.

Målgruppe

Kommuner, skoler og aktører med interesse for åben skole, faglig fordybelse, understøttende undervisning og motion og bevægelse

Hvornår

02.10.17

Sted

Comwell Conference Center, Center Blvd. 5, 2300 København S

Pris

1250,- ekskl. moms

Tilmeldingsfrist

29.09.17

Betalingsform

EAN

Antal deltagere

150

Er du forhindret i at komme

Er du forhindret i at deltage er du velkommen til at sende en kollega i dit sted. Kontakt student Emilie Tang på emta@kl.dk

Find arrangement efter dato

Bilag