Indhold

Konferencer og messer

KL's Ældrekonference 25. september 2017 - Sæt kryds i kalenderen!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til KL's Ældrekonference, som afholdes den 25. september 2017 på Hotel Comwell Kolding.

På hjemmesiden:  www.kl.dk/aeldrekonference2017  vil du på tidspunkt kunne læse mere om KL's kommende Ældrekonference 2017.

Vi forventer at åbne op for tilmelding til konferencen i maj 2017

Sæt X i kalenderen:
KL's Ældrekonference har gennem de sidste år opnået så stor tilslutning af deltagere, at vi nu anbefaler alle, der gerne vil sikre sig en plads, at sætte et stort kryds i kalenderen og sørge for at tilmelde sig i god tid, når vi igen åbner for tilmeldinger.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til kommunale ledere, specialister, nøglepersoner, politikere og andre med interesse for det kommunale ældreområde.

Hvornår

25.09.17

Sted

Hotel Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000  Kolding

Pris

Endnu ikke fastlagt

Tilmeldingsfrist

22.09.17

Betalingsform

Faktura fremsendes efter afholdelsen.

Antal deltagere

Efter "først til mølle"-princippet

Yderligere information

Faglige del: Karen Marie Myrndorff, chefkonsulent, kmm@kl.dk, 3370 3489

Praktiske del: Laila Jensen, sekretær, lcj@kl.dk, 3370 3292

Udstillere:
Er du interesseret i at deltage med en stand på KL’s Ældrekonference 2017, kan du kontakte student Katarina Rajic på kara@kl.dk.

Er du forhindret i at komme

Hvis du efter tilmelding er blevet forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en kollega efter forudgående aftale med os. Ved afbud eller ved ønske om at overdrage din plads til en kollega bedes du sende en mail til sekretær Laila Jen­sen, lcj@kl.dk

Find arrangement efter dato