Indhold

Temadage

Kommunernes digitaliseringstræf 2017

Det bliver en dag, hvor dit digitale lederskab står i centrum. Få ny inspiration til din rolle som chef eller leder i en forvaltning eller et fagkontor.

På Kommunernes digitaliseringstræf 2017 vil du få indblik i de nye digitale trends og deres betydning for os som kommuner, borgere, erhvervsliv og samfund. Teknologi, flere data og større datadeling mellem myndigheder skaber masser af muligheder og samtidig en række opmærksomhedspunkter.

På konferencen vil du få præsenteret digitale cases fra kommuner og det private erhvervsliv. Konferencen bliver en afvekslende dag med oplæg, fire spor af sessioner, diskussioner, erfaringsudveksling og pleje af dit netværk. Vi ser frem til en konference med plads til engagement og eftertanke, hvor virkeligheden og din dagligdag som leder er det faste omdrejningspunkt hele vejen igennem.  

Digitalisering og nye smarte teknologier skaber nye muligheder, som kommunerne skal udnytte. Den digitale omstilling stiller krav til dig, uanset dit forvaltningsområde. Hvad betyder digitaliseringen for dig, der eksempelvis er ældrechef, skolechef eller digitaliseringschef? Som leder skal du se mulighederne i teknologierne, overvinde udfordringerne og skabe gejst i organisationen.  

Målgruppe

Fagdirektører, fagchefer og ledere samt digitaliserings- og udviklingskonsulenter.

Hvornår

19.06.17

Sted

Mandag d. 19. juni 2017, kl. 9:00 - 17:00 på Comwell i Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

Pris

1.975 kr. ekskl. moms.

Tilmeldingsfrist

12.06.17

Betalingsform

EAN

Yderligere information

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk eller chefkonsulent Søren Frederik Bregenov på sfb@kl.dk

Er du forhindret i at komme

Skulle du blive forhindret er du velkommen til at sende en kollega.