Indhold

Konference/messe

Børn & Unge Topmøde 2017

KL afholder Børn & Unge Topmøde fra torsdag den 2. februar kl. 10.00 til fredag den 3. februar kl. 12.00 2017 i Aalborg Kongres & Kultur Center. OBS: ABSOLUT sidste tilmeldingsfrist er den 20. januar kl. 12:00

På topmødet mødes kommunalpolitikere med folketingspolitikere, forskere, eksperter, praktikere og samarbejdsparter om ansvaret for at skabe læring på hele 0-18-årsområdet.

Målgruppe

KL's Børn & Unge Topmøde henvender sig til lands-, kommunal- og organisationspolitikere, forvaltningsdirektører/chefer, kommunale ledere, forskere og professionshøjskoler og andre interessenter på børn- og ungeområdet.

Hvornår

02. - 03.02.17

Sted

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Pris

3.950 kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist

20.01.17

Betalingsform

Via EAN eller faktura til e-mail

Yderligere information

Tilmelding:

Tilmeldingsformularen til topmødet finder du øverst og nederst på denne side

Tilmeldingsformularen til hotel og fly finder i boksen "Genveje" til højre på siden

OBS: Hotel og fly bookes via eksterne samarbejdspartnere. KL har ikke noget med bestillling eller afbestilling af deraf at gøre. Det påhviller deltageren selv at overholde alle frister for evt. afbud. Booker du hotel, skal du huske også at tilmelde dig konferencen.

Valg af temamøder: Der er begrænset antal pladser til alle temamøder. Pladserne tildeles efter først-til-mølle og lukkes ned, efterhånden som de fyldes op.

Dato og tid: Der er mulighed for at besøge standene torsdag den 2. februar fra kl. 8.00.

Selve topmødet starter torsdag kl. 10.00 og slutter fredag kl. 12.00. Derefter er der frokost i form af en sandwich to-go.

Udstillere: Der vil være stande i Garderobegaden, Forhallen og Europahallen.
Ledige stande kan bookes på www.kl.dk/BUTM2017-stand

Kontakt:
Spørgsmål vedr. konferencen, konsulent Hanne Bertelsen, hbe@kl.dk, tlf. 3370 3480
Spørgsmål vedr. praktiske oplysninger, chefsekretær Lone Hesberg lop@kl.dk, tlf. 3370 3872 

Er du forhindret i at komme

Du kan melde afbud uden omkostninger til og med den 21. december 2016. Herefter er tilmeldingen bindende, svarende til 100% af deltagergebyret. Alle afbud skal ske skriftligt til os på butm@kl.dk og er først bekræftet, når du modtager en e-mail om det.

Du er velkommen til at overdrage din plads til en kollega efter forudgående skriftlig aftale med os på butm@kl.dk. Ændringer er først bekræftet, når du har modtaget e-mail om det. Kun deltageroplysning kan ændres. Faktureringsoplysninger kan ikke overdrages eller ændres.

 

Find arrangement efter dato

Bilag