Indhold

30.04.18 10:15

"Ny start" erstatter implementerings-gruppe

KL-formand Jacob Bundsgaard meddeler, at gruppen, der har fulgt implementeringen af lov 409 og folkeskolereformen, nu nedlægges som følge af den nye overenskomstaftale med lærerne.

Følgegruppen, som har fulgt implementeringen af lov 409 og folkeskolereformen, nedlægges nu. Den erstattes af de initiativer på folkeskoleområdet, der indgår i den nye overenskomstaftale.

Overenskomstaftalen om en ny start for folkeskolen betyder, at den følgegruppe, der har fulgt implementeringen af blandt andet L409 og folkeskolereformen, erstattes af de initiativer, der indgår i overenskomstaftalen. Implementerings-gruppen har været ledet af Undervisningsministeriet med deltagelse af KL, Moderniseringsstyrelsen og Finansministeriets departement.

KL's formand, Jacob Bundsgaard, siger i den forbindelse:

"Med overenskomstaftalen vurderer vi, at der ikke længere er brug for implementerings-gruppen. Vi vil bruge kræfterne på at blive klogere på muligheder og udfordringer på folkeskoleområdet i samarbejde med arbejdstagerne. Derfor nedlægger vi nu implementerings-gruppen."

Staten og KL vil fortsat sammen følge implementeringen af øvrige reformer på uddannelsesområdet.

Se også

Annonce

Annonce

Annonce