Indhold

12.02.18 12:45

Kom med til temadag om åbent dagtilbud og hør blandt andet om samarbejdet mellem dagtilbud og Museum Jorn

Kom med til temadag om åbent dagtilbud og hør blandt andet om samarbejdet mellem dagtilbud og Museum Jorn
KL afholder temadag om åbent dagtilbud den 27. februar i Vejle. På temadagen sættes der fokus på konkrete erfaringer med åbent dagtilbud og de muligheder, det giver for udviklingen af dagtilbud

Museumsinspektør på Museum Jorn i Silkeborg, Karen Friis, vil på temadagen sætte billeder på, hvordan Silkeborg Kommune arbejder med åbent dagtilbud med udgangspunkt i projektet Jorn+Børn. Projektet er et samarbejde mellem daginstitutionerne og Museum Jorn og har blandt andet til formål at bidrage til nye arbejdsmåder i børns møde med kunst. Projektet er igangsat ud fra visionen om, at alle børn har lige adgang til kunst og kultur, og at mødet med kunsten skal gøres levende og let tilgængeligt.

Mulighederne er mange i arbejdet med kunst

Jorn+Børn arbejder med pædagogik og kunst i relation til den styrkede pædagogiske læreplan. Projektet består af inspirationskasser, som daginstitutionerne kan bestille, og indeholder inspiration til, hvordan der kan arbejdes med kunsten med fokus på kreative processer og samfundsengagement i øjenhøjde med børnene. På temadagene kan du høre mere om arbejdet med Jorn+Børn, mulighederne og udfordringerne samt andre eksempler på, hvordan der kan arbejdes med åbent dagtilbud, og de gevinster dette giver for børnene.   

Læs mere om temadagen, se programmet og tilmeld dig her.

Annonce

Annonce

Annonce