Indhold

12.03.18 12:30

KL's dagtilbudskonference sætter fokus på den nye dagtilbudslov

Dagtilbudskonferencen tager afsæt i den nye dagtilbudslov, som forventes at træde i kraft i løbet af sommeren 2018.

Dagtilbudskonferencen den 23. maj stiller skarpt på elementer fra den nye dagtilbudslov, som læring og trivsel for alle børn, et sammenhængende børneliv, høj kvalitet gennem faglighed og tydelig ledelse samt øget fleksibilitet og frit valg.

Dagen vil byde på en række workshops og plenumoplæg, der udfolder de mange elementer, der medvirker til høj kvalitet i dagtilbud. Indholdet vil bl.a. berøre det professionelle samarbejde om børns læring, trivsel og udvikling, central og decentral ledelse, samt byde på praksisnære eksempler og mulighed for refleksion. Kom bl.a. og hør Rasmus Landersø fra Rockwool Fondens Forskningsenhed fortælle om kvalitetsudvikling og økonomisk prioritering af området, som er vigtigt for at understøtte den tidlige indsats.

Også for kommunalpolitikere

Den nye dagtilbudslov skal i mange kommuner også realiseres af nye kommunalpolitikere. Derfor er kommunalpolitikere på dagtilbudsområdet i år inviteret med på dagtilbudskonferencen. Det skal bidrage fælles viden og et fælles afsæt til det videre arbejde med at sikre alle børn en god start på livet.

Se det endelige program og tilmeld dig her.

 

Annonce

Annonce

Annonce