Indhold

30.04.18 15:00

Fremtidens krav til PPR

Fremtidens krav til PPR
Du kan nu tilmelde dig KL's årlige PPR-konference 2018, hvor der blandt andet vil være spændende workshop om projektet 'Fremtidens krav til psykologer i PPR'

Du kan tilmelde dig PPR-konferencen og læse mere her

Om projektet 'Fremtidens krav til psykologer i PPR'

Både kommuner og Dansk Psykologforening peger på, at der er behov for at udvikle måderne, hvorpå psykologers opgaveløsning tilrettelægges og organiseres. Det indebærer samtidig en løbende udvikling af kompetencer i regi af PPR og autorisationsordningen, samt måderne hvorpå psykologerne kan understøtte og bidrage til andre faggruppers arbejde i inklusionsindsatsen.

Projektet har til formål at bidrage til udvikling af tilrettelæggelsen og organiseringen af psykologers opgaveløsning i PPR. Projektet har særligt fokus på, hvordan psykologerne i samarbejde med de øvrige fagprfessionelle i PPR bidrager til fællesskaber og læringsmiljøer for alle børn og unge.

Workshop om fremtidens krav til PPR

Ved KL's årlige PPR-konference kan du i år høre om fremtidens krav til PPR, hvor der blandt andet vil være mulighed for, at høre om en række forskeres bidrag til området samt deres blik på fremtidens PPR. Workshoppen har til formål at inspirere, udfordre og skabe refleksion blandt ledere, medarbejdere og interessenter i og hos PPR.

Du kan tilmelde dig PPR-konferencen og læse mere her

Annonce

Annonce

Annonce