Indhold

Temadage

Seminar: Smart City som brugbart værktøj

Gratis handlingsorienteret lederseminar om hvordan din kommune kommer i gang med at implementere Smart City-løsninger.

Savner din kommune inspiration og konkrete redskaber til at komme i gang med at implementere Smart City-løsninger? Lederseminaret tager Smart City-begrebet ned på et håndgribeligt niveau og viser med konkrete eksempler samt gennem workshops, hvordan din kommune kan komme godt i gang.

Læs mere og tilmeld dig her

At kunne bruge Smart City-teknologier konstruktivt er ikke kun for de største og mest ressourcestærke kommuner, men handler i høj grad om samarbejde, erfaringsudveksling og evnen til at tænke nyt og alternativt. En vigtig del af dette er samarbejde og netværk på tværs af kommunegrænser. Vi skal lære af hinanden og vi skal replicere de gode løsninger.

Målgruppe

Ledere i kommuner

Hvornår

27.02.18

Sted

Holckenhavn Slot, Holckenhavn 1, 5800 Nyborg

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

27.02.18

Betalingsform

Find arrangement efter dato