Indhold

Møder og netværk

Netværk for kommunale kommunikatører 2017

For at styrke og kvalificere kommunikationsindsatsen i kommunerne faciliterer KL ét netværk for kommunale kommunikatører. Netværket er stedet, hvor du mødes med kollegaer fra landets kommuner - deler dine udfordringer, får inspiration til arbejdet og netværker.

tre mennesker der taler sammen

Netværket mødes tre gange om året i Vejle (send en mail til Trine Fogh Møller, hvis du ønsker at deltage i et netværk på Sjælland)..

Mødernes indhold præciseres fra gang til gang, idet de skal være fleksible og tilpasses jeres aktuelle og konkrete behov. Tidligere har vi haft sociale medier, krisekommunikation, video og strategisk kommunikation på dagsordenen. Du kan se det foreløbige program for vores første netværksmøde i 2017 i bilagene til højre.

Formen på møderne veksler mellem oplæg, cases, diskussioner og videndeling. Hver gang vi mødes, sparrer vi om dagens tema. Herefter vil der typisk være oplæg fra et eller flere medlemmer i netværket. Derfor forventes det, at du som medlem deltager aktivt – og både bidrager med din viden ift. andres udfordringer, såvel som holder oplæg om dine udfordringer og/eller gode cases, som andre kan lære noget af. Eksterne oplægsholdere inviteres på besøg efter behov.

Alle møder faciliteres af Trine Fogh Møller, som er kommunikationskonsulent i KL Kommunikation. Hun planlægger møderne, driver dialogen og sikrer i samspil med jer det faglige udbytte.

Videndeling imellem møderne

Imellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i vores lukkede gruppe på Dialogportalen. Det er også via denne gruppe, at programmerne sendes ud, og du tilmelder dig de enkelte møder.

Hvor og hvornår 

Møderne holdes på et konferencested, som KL booker. Netværket afholdes i Vejle på nedenstående datoer i 2017 fra kl. 10 til ca. 15:30. Der er forplejning i løbet af dagen.

Netværksmøde Dato
1 6. februar
2 4. maj
3 7. september

 

Hvis du vil være en del af netværket, så tilmeld dig nedenfor.

Målgruppe

Kommunale kommunikatører: Din titel rummer sikkert ordene kommunikation, presse, konsulent eller lignende.

Hvornår

07.09.17

Sted

Vejle

Pris

6000 kr. eks. moms pr. deltager for et år. Da de første møder har været afholdt, er prisen 2000kr. eks. moms for resten af året.

Tilmeldingsfrist

06.09.17

Betalingsform

EAN

Yderligere information

Tilmeldingen er bindende for et år ad gangen svarende til 100% af gebyret.

Hvis du har praktiske spørgsmål om tilmelding o.l., er du velkommen til at kontakte Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

Er du forhindret i at komme

Kan du sende én afløser. Du skal blot give besked til Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

Find arrangement efter dato

Bilag